Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Feliway optimum kat verdamper +30 dagen fl 48ml

Feliway optimum kat verdamper +30 dagen fl 48ml
€ 38,95

Op voorraad

Max. aantal = 8
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

FELIWAY® Optimum is een anti-stress product voor katten op feromonenbasis: het Feline Pheromone Complex. De ontdekking van dit nieuwe en unieke Feromonen Complex bij katten, zorgt ervoor dat we vanaf nu katten beter dan ooit kunnen kalmeren en geruststellen. Het product is in te zetten bij ongewenst krabben, urine sproeien, verminderde eetlust, overmatige vachtverzorging, verstoppen (angst), conflicten tussen katten in huis en bij veranderingen in de omgeving.

Feliway Optimum helpt, door zijn verhoogde geruststelling, de meest voorkomende signalen van stress bij katten verminderen. Het geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel in de omgeving en zorgt voor harmonie tussen samenlevende katten.

Klinisch bewezen en aanbevolen door dierenartsen. Het is geen drogerend of kalmeringsmiddel. 

Helpt de meest voorkomende signalen van stress verminderen. 

Kan gebruikt worden in combinatie met geneesmiddelen of andere soorten behandelingen. Te gebruiken bij alle katten; zowel kittens als oudere katten. Feliway Optimum is bedoeld voor katten en wordt enkel door hen waargenomen.

Feliway Optimum is in te zetten bij ongewenst krabben, urine sproeien, verminderde eetlust, overmatige vachtverzorging, verstoppen (angst), conflicten tussen katten in huis en bij veranderingen in de omgeving, zoals verhuizen of de komst van een nieuw huisdier of baby.

Schroef de flacon op de verdamper en plug hem rechtop in het stopcontact stopcontact. De verdamper inpluggen in de ruimte waar de katten de meeste tijd doorbrengen. De verdamper is geschikt voor de behandeling van één ruimte tot maximaal 70 m² en dient continu aan te staan. 

Let erop dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Dit kan de verdamping van het product verminderen en sporen achterlaten. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m rond de verdamper wordt aangeraden.

Een flacon is 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een Feliway Optimum navulling. De verdamper (het witte bolletje) dient om de 6 maanden te worden vervangen voor het beste resultaat.

Waar niet inpluggen?

Het zou de verdamping blokkeren wanneer de verdamper in het stopcontact zit:

- naast een deur of raam
- achter meubels
- in een stopcontact zonder 1,20 m vrije ruimte erboven
- in de buurt van de airconditioning, openingen, terugkerende koude lucht of afzuigkap

Let op: Bij een dubbele wandcontactdoos dient de contactdoos boven de verdamper vrij te blijven

Feline feromoon analoog complex (FPhC) 2%, isoparaffinische koolwaterstof q.s. p 48 ml

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België