Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Excilor liquid 3,3ml

Excilor liquid 3,3ml
€ 26,16

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Excilor, behandeling van schimmelnagels, behandelt doeltreffend schimmelnagels. Excilor® controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. Dankzij de unieke TransActive™ Penetratie Technologie, kan Excilor® de nagel penetreren. De nagel wordt van binnenuit behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5mm per maand. Excilor® verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. De doeltreffendheid van Excilor® werd bewezen tijdens klinische studies. Het is niet nodig om te vijlen. Resultaten zijn zichtbaar van zodra de gezonde nagel terug groeit.
• Doeltreffende behandeling*• Instant** penetratie• 1 minuut/dag• Vijlen niet nodig• Zichtbaar resultaat zodra de nagel terug groeit *In vivo en in vitro testen. **Penetreert in 33 seconden, in-vitro experiment. Beschikbare data.
Behandeling van schimmelnagels.
• Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor gebruikt. • Gebruik de applicator om de hele nagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor royaal aan. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voor u sokken of schoenen aantrekt. Op deze manier kan het product goed inwerken op de nagel. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen. • Breng het product 2 keer per dag lokaal aan ('s morgens en 's avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minimum 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden om de behandeling verder te zetten tot volledig herstel van de nagel. • Niet te hard op de pen drukken bij het aanbrengen. Na elk gebruik, de pen zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen. Bewaren bij kamertemperatuur en beschermen tegen zonlicht en warmte. Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren. Lege verpakkingen niet verbranden. Uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen. Alle contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met ogen of slijmvliezen, overvloedig spoelen met water. Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar voor gebruik bij kinderen, tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Diabetici met voetproblemen wordt geadviseerd om de huisarts te bezoeken wanneer men begint met het gebruik van Excilor®. Niet gebruiken na de vervaldatum.
Verrijkt met glycerol, nagelverzorgingslipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie-bevorderaar, filmvormend agens, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).