Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Epitact hallux beschermer l 1 hv2613

Epitact hallux beschermer l 1 hv2613
€ 26,95

Op voorraad

Max. aantal = 3
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Epitact® heeft een hallux valgus bescherming ontwikkeld die bestaat uit een gelkussentje van Epithelium 26® waardoor de druk en de wrijvingen ter hoogte van de "knobbel" beperkt worden. Op deze manier wordt de pijn verlicht en de vorming van eelt vermeden.
Een kussentje Epithelium 26® van 1mm dikte op de "knobbel" helpt de wrijvingen te beperken zonder bijkomende druk te veroorzaken door een gebrek aan plaats in de schoenen. De bescherming wordt gemakkelijk aangebracht en blijft goed op zijn plaats. De hallux valgus beschermer kan in de wasmachine op 40 °C gewassen worden in het bijgeleverde waszakje. Als u ze elke dag draagt en ze wast zoals het hoort, kunt u uw beschermingen meerdere maanden houden. Als u diabetespatiënt bent, geef dan de voorkeur aan hallux valgus bescherming. Verkocht per stuk. Geschikt voor zowel de linker als de rechter voet.
Het conflict met de schoen creëert pijn op de botuitstulping en door extreme druk en wrijvingen ontstaat er eelt. U moet dus tussen de schoen en de "knobbel" een interface plaatsen die de belasting kan verdelen en de pijn kan verlichten. Dit wordt gedaan door de siliconengel Epithelium 26® die in de hallux valgus beschermer EPITACT® geïntegreerd is.
GEBRUIKSADVIES • De bescherming moet op de huid gedragen worden, op de linker-of de rechtervoet. • Glijd de voet in de bescherming met de grote teen in het buisvormige gedeelte. De Epithelium 26® gel module moet op de hallux valgus geplaats worden. • Voor een optimale beverstiging niet met blote voeten dragen maar met een kous, panty of sok er over heen. ONDERHOUD • In de machine wassen op 40°C, in het bijbehorende was net of op de hand (zonder wrijven). • Aan de lucht laten drogen. Niet strijken.
SAMENSTELLING: 39 % siliconen, 61 % polyamide/elasthaan weefsel.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België