Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Epitact digitubes eelt-likdoorn middel 1 0262

Epitact digitubes eelt-likdoorn middel 1 0262
€ 11,06

Op voorraad

Max. aantal = 12
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

De Digitubes® zijn gepatenteerde, zeer dunne beschermingen, gerealiseerd op basis van Epithelium 26®: ze verdelen de druk en remmen de wrijvingen op uw teen. Resultaat: de vorming van eelt (likdoorn, eksteroog) wordt beperkt, het verschijnen van blaren vermeden en de pijn onderdrukt.
1 mm Epithelium 26® op de halve omtrek van de Digitubes® volstaat om de druk te verlichten en de vorming van likdoorns en eksterogen op de tenen te voorkomen. De elasticiteit en de zachtheid van het gekozen materiaal dragen bij tot het comfort van het hulpmiddel. Doordat ze zo fijn zijn, kunnen ze zonder hinder op de aangrenzende tenen aangebracht worden. De Digitubes® zijn wasbaar met water en zeep. Met slechts 1,5 cm Digitubes® beschermt u uw likdoorn gedurende gemiddeld 10 dagen. Verkocht per stuk. 1X10 cm om uit te snijden.
Gebruik de Digitubes® EPITACT®! bij een pijnlijke teen of Een likdoorn of eksteroog (likdoorn gesitueerd tussen 2 tenen)Dankzij de siliconengel Epithelium 26® waaruit ze bestaan, vermijden ze eelt en pijn ten gevolge van extreme druk en wrijvingen. De Digitubes® zijn zo dun dat ze zelfs in pumps kunnen gedragen worden! Hun groot voordeel naast de fijnheid: ze zijn wasbaar en herbruikbaar! Ze zijn dus een discrete, efficiënte en goedkope oplossing.
GEBRUIKSADVIES • Knip een Digitube® met een goede schaar op de gewenste lengte. • Verwijder het beschermlaagje op de gel. • Draai de Digitube® om een manchet te vormen en plaats deze op de teen, zodat de EpitheliumTM in contact staan met de te beschermen zone. ONDERHOUD • Op de hand wassen, niet wrijven. • Aan de lucht laten drogen. Niet strijken.
SAMENSTELLING: 73 % siliconen, 27 % polyamide/elasthaan weefsel.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België