Belangrijk bericht: ten gevolge van het Coronavirus is het aantal bestellingen op onze e-shop plots fors gestegen. We doen al het mogelijke om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. De leveringstijden zullen echter enkele dagen langer zijn dan de gebruikelijke leveringstijden. We danken u voor uw vertrouwen en we danken u voor uw begrip. Klik hier voor ons speciaal Coronavirus-dossier >

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Onze diensten voor patiënten

Onze coachings

Bambino & Co, programma voor jonge ouders

Bambino & Co is een programma boordevol weetjes van ouders uit onze grote Multipharma-familie. Vanaf je zwangerschap tot aan je baby’s eerste verjaardag ontvang je elke maand een reeks tips en ook advies over de beste producten voor jou en je baby.

Meer weten

Feel Good, programma voor evenwichtige voeding

Voor wie is het? Simpel: het programma is voor iedereen! Of je nu allergisch of intolerant bent aan bepaalde voedingsmiddelen, zwanger bent of ouder dan 50 jaar, een te hoge cholesterol of bloeddruk of diabetes hebt. Of je hebt gewoon zin om je goed te voelen en goed te eten.

Meer weten

Stoppen met roken is makkelijker met begeleiding

Stoppen met roken is een gevecht met uzelf, maar de steun van anderen is een belangrijke troef om in dat opzet te slagen. Extra steun van familie en vrienden of van uw geneesheer of apotheker helpt. Ontdek ons gepersonaliseerd coachingprogramma in uw apotheek.

Meer weten

Samen houden we uw diabetes onder controle.

Met enkele eenvoudige aanpassingen aan uw dagelijkse gewoonten kunt u het risico om de ziekte te ontwikkelen aanzienlijk te verkleinen of de symptomen ervan onder controle te houden. Ontdek ons gepersonaliseerd coachingprogramma in uw apotheek.

Meer weten

Onze diensten

MultiCo

Ontdek MultiCo, ons getrouwheidsprogramma.

Ontdek MultiCo

Apotheek van wacht

Zoek hier uw Multipharma-apotheek van wacht tussen 9u en 22u.

Zoek apotheek van wacht

Huisapotheker

Kies nu uw vaste apotheker binnen onze 270 Multipharma-apotheken.

Vind hier uw huisapotheker

Onze dossiers

Rust in mijn hoofd

Ons mentaal welzijn is een wezenlijk deel van onze gezondheid en valt niet te verwaarlozen … Hoe verminder je stress op het werk en thuis? Wanneer is er sprake van een burn-out? Hoe maak je het onderscheid tussen alledaagse neerslachtigheid en een echte depressie? In dit dossier zetten we alles op een rijtje!

Lees meer

Soi

Seksueel overdraagbare infecties (soi) zijn in ons land aan een sterke opmars bezig. Ontdek ons dossier om te leren hoe je ze kunt voorkomen, opsporen en behandelen. Doel: de liefde bedrijven, plezier hebben, genieten … in alle veiligheid.

Lees meer

Pijn

Pijn heeft dan wel een bestaansreden, maar kan ons leven wel zeer lastig maken. Waarom blijft de pijn soms te lang duren? Welke geneesmiddelen en alternatieve behandelingen bestaan er om de pijn in toom te houden? Hoe moet je pijnstillers gebruiken? Hoe kan je de meest voorkomende soorten pijn verlichten? We leggen alles uit in dit dossier.

Lees meer

Goed in mijn vel

Met welke middelen kalmeer je jeukend eczeem? Hoe raak je wratten kwijt? Welke goede gewoonten kan je aannemen tegen zonneallergie? In dit dossier geven wij een overzicht van de vaakst voorkomende huidproblemen en de manieren waarop je ze kan verlichten!

Lees meer