🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Davitamon Junior Vitamine D citroensmaak 150comp
€ 17,52

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:10
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Deze vitamine draagt bij tot de weerstand bij kinderen[1] en zorgt voor de groei en ontwikkeling van de botten[2]. Davitamon is het nummer 1-merk[3] in de markt van vitaminen en mineralen voor kinderen. Met Davitamon kies je al sinds 1928 voor een betrouwbaar vitaminesupplement van de hoogste kwaliteit: De vitaminen worden aangepast aan de behoeftes voor de specifieke doelgroep waarvoor ze bedoeld zijn. Baby's en kinderen hebben namelijk andere behoeftes dan volwassenen; Verantwoorde doseringen; De vitaminen worden ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten; Er zijn vitaminen voor baby's, juniors, tieners en volwassenen. Er is echt voor elk wat wils: we hebben toedieningsvormen voor alle leeftijden en noden dus zowel vloeibare producten, smelttabletten, kauwtabletten, gummies als capsules; De vitaminen worden bovendien aangeboden in door iedereen geliefde smaken: onze kauwtabletten zijn er in de smaken framboos, multivrucht en banaan. Al onze kindervitamines bevatten extra vitamine D die ook wel de zonnevitamine wordt genoemd. De belangrijkste bron van vitamine D is zonlicht. Vitamine D wordt immers aangemaakt door de huid onder invloed van UV-stralen van de zon. De belangrijkste taak van vitamine D is het handhaven van een normale opname van calcium door de darmen en het vastzetten van het calcium op de botten: ze is dus belangrijk voor het behoud van normale botten en is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen. Verder is vitamine D belangrijk voor de normale werking van het immuunsysteem.
Voor wie? Kinderen vanaf 3 jaar. Vitamine D Draagt bij tot de weerstand bij kinderen [1] Zorgt voor de groei en ontwikkeling van botten[2] [1],[2] Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen.
Wat doet deze vitamine? Ze draagt tot de weerstand bij kinderen[1] Ze zorgt voor de groei en ontwikkeling van de botten[2] Zonder suiker, lactose of gluten Deze smelttabletten met lekkere citroensmaak zijn ideaal voor kinderen 150 smelttabletten [1],[2] Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen.
Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen: 1 smelttablet per dag. Tijdens de zwangerschap en de borstvoeding: 2 smelttabletten per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Bewaren: Droog, op kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Ingrediënten: Vulstof (mannitol, maiszetmeel(Zea mays L.)); Vitamine D3 (cholecalciferol); Citroenaroma; Zuurregelaar (citroenzuur); Glansmiddel (magnesiumstearaat). Samenstelling per 1 of 2 tabletten: 1 tab. = 10 μg (400 I.E.) vitamine D3 - 200% R.I.* 2 tab. = 20 μg (800 I.E.) vitamine D3 - 400% R.I.* * R.I. = Referentie-Inname