Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

D-pearls 3000 Immuunsysteem capsules 80st

D-pearls 3000 Immuunsysteem capsules 80st
€ 13,96
€ 19,95

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Hoog gedoseerde vitamine D3 in kleine capsules, makkelijk in te nemen. D-Pearls 3000 is opgelost in koudgeperste olijfolie, dit verzekert een goede opneembaarheid. Goed voor sterke tanden, botten en spieren en een weerstand booster.

Goed voor botten en tanden, de immuniteit en de spieren.

Kleine capsules ('parels') met 75 μg vitamine D3 in koud geperste olijfolie. De olijfolie verzekert een goede opneembaarheid van de in vet oplosbare vitamine D. De gelatine is gecertificeerd halal en koosjer. 

Voor sterke botten en tanden en ondersteuning van de normale spierfunctie. Daarnaast draagt het ook bij voor een goed immuunsysteem. Vitamine D speelt een rol bij de opname van calcium. Het ondersteunt de normale celdeling.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar bij een tekort. Ook voor ouderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Gebruiksaanwijzing voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: 1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Zwangere en zogende vrouwen en gebruikers van medicijnen wordt aangeraden hun arts/specialist om advies te vragen voor men dit voedingssupplement gaat gebruiken. Niet geschikt voor kinderen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd in te nemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
Samenstelling per capsule : Olijfolie (Olea europaea); capsulewand: gelatine; bevochtigingsmiddel: glycerol; cholecalciferol (Vitamine D3); cacaopoeder (Theobroma cacao).