Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Cystiphane tegen haaruitval haar- en nagels 2x120-tabletten + tegen haaruitval shampoo gratis 200 ml

Cystiphane tegen haaruitval haar- en nagels 2x120-tabletten + tegen haaruitval shampoo gratis 200 ml
€ 42,00
€ 56,00

Op voorraad

Max. aantal = 12
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Dankzij het hoge cystinegehalte (2000 mg/dag), gecombineerd met vitamine B6, zink en arginine, helpt het voedingssupplement Cystiphane je nagels en haren hun kracht en vitaliteit te behouden en te herwinnen.

Cystiphaan Haar- en Nagels Strong Food Supplement biedt een krachtige formule inclusief 2000 mg cystine per dag, gecombineerd met vitamine B6, zink en arginine. Deze combinatie van ingrediënten helpt je haar en nagels te versterken en nieuw leven in te blazen. Cystine, een essentieel aminozuur, is cruciaal voor keratine, dat een belangrijke rol speelt in de gezondheid en kracht van het haar. Bovendien ondersteunen arginine en zink de gezondheid van haar en nagels, terwijl ze cellen beschermen tegen de effecten van oxidatieve stress. Vitamine B6 neemt deel aan de normale synthese van cystine en draagt zo bij aan de vitaliteit van je haar en nagels.


Cystiphane Anti-Chute Shampoo richt zich op de oorsprong van haaruitval en versterkt het haar van de wortel om het beter bestand te maken tegen breuk en vallen. Dit product bevordert dichter, glanzend en soepel haar en biedt dankzij de mentholformule een aangenaam fris gevoel. Het is onderworpen aan dermatologische tests om de veiligheid te garanderen. Klinische onderzoeken hebben een toename van de haarresistentie van + 53,1% aangetoond na 90 dagen gebruik, 2-3 keer per week, wat de effectiviteit bevestigt. De belangrijkste componenten zijn N-acetylcysteïne, dat beschermt tegen oxidatieve agressies, arginine dat de circulatie van de hoofdhuid verbetert, en Redensyl, een actief complex dat de haargroei stimuleert en de haargroeifase opnieuw in evenwicht brengt.

HAREN Kuur aangewezen bij: Haaruitval gelinkt aan stress, dieet, seizoensverandering, post-partum. NAGELS Verzwakte, gedevitaliseerde, zachte en broze nagels. Volwassen (man/vrouw).
Aanbevolen dagelijkse dosis: 4 tabletten per dag in 1 of 2 innames, te nemen tijdens de maaltijden, in kuren van 3 maanden die herhaalbaar zijn. In combinatie met Cystiphane forte haar- en nageltabletten, gebruik bij voorkeur een geschikte shampoo en haarverzorgingsproduct: Cystiphane anti-haaruitval shampoo en Cystiphane anti-haaruitval lotion. De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden. De dagelijks aangeduide dosis niet overschrijden. De voedingssupplementen nemen niet de plaats in van een gevarieerde, evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Actieve ingrediënten CYSTINE (2000 mg/dag*) Cysteïne is een essentiële bouwsteen van keratine en speelt een rol in de weerstand en dikte van het haar. Dit zwavelhoudende aminozuur is essentieel voor de synthese van keratine. ARGININE (6 mg/dag*) ZINK (15mg/dag*) draagt bij tot het onderhoud van normale haren en nagels en om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. VITAMINE B6 (2mg/dag*) draagt bij tot de normale synthese van cysteïne. *voor 4 tabletten Samenstelling L-cystine; Vulstoffen: microkristallijne cellulose, talk; Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; Zink (Zinksulfaat); Verstevigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose; Glansmiddel: vetzuren; Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; L-Arginine; Kleurstoffen: riboflavine; Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride); Glansmiddel: carnaubawas. Kan sporen van gluten, lactose, eieren, vis, soja, weekdieren bevatten.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België