Ontdek onze geschenkkoffertjes tot -40%
Momenteel grote drukte bij Bpost, kies voor een snellere en GRATIS levering in onze apotheken.

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Cerulyx sol. 10ml
€ 8,06

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 3
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Zachte proppen  • Enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen en het hoofd enkele minuten gebogen houden naar de andere zijde. Daarna het oor spoelenHarde proppen en epidermisproppen  • Gedurende de 3-4 dagen vóór verwijdering van de oorprop, 3 maal per dag de druppelteller in de uitwendige gehoorgang ledigen (oorbad) met het hoofd gebogen naar de andere zijde.Uitwendige gehoorgang  • 4 tot 6 dagen vóór een reiniging door een specialist, 3 maal per dag enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen met het hoofd gebogen naar de andere zijde.

Profylaxis en behandeling van gewone cerumen- en epidermisproppen Reiniging van de uitwendige gehoorgang voor een chirurgische ingreep
Zachte proppen Enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen en het hoofd enkele minuten gebogen houden naar de andere zijde. Daarna het oor spoelen Harde proppen en epidermisproppen Gedurende de 3-4 dagen vóór verwijdering van de oorprop, 3 maal per dag de druppelteller in de uitwendige gehoorgang ledigen (oorbad) met het hoofd gebogen naar de andere zijde. Uitwendige gehoorgang 4 tot 6 dagen vóór een reiniging door een specialist, 3 maal per dag enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen met het hoofd gebogen naar de andere zijde.