馃尀 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 馃

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Cerulyx sol. 10ml
€ 8,06

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Zachte proppen  • Enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen en het hoofd enkele minuten gebogen houden naar de andere zijde. Daarna het oor spoelenHarde proppen en epidermisproppen  • Gedurende de 3-4 dagen v贸贸r verwijdering van de oorprop, 3 maal per dag de druppelteller in de uitwendige gehoorgang ledigen (oorbad) met het hoofd gebogen naar de andere zijde.Uitwendige gehoorgang  • 4 tot 6 dagen v贸贸r een reiniging door een specialist, 3 maal per dag enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen met het hoofd gebogen naar de andere zijde.

Profylaxis en behandeling van gewone cerumen- en epidermisproppen Reiniging van de uitwendige gehoorgang voor een chirurgische ingreep
Zachte proppen Enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen en het hoofd enkele minuten gebogen houden naar de andere zijde. Daarna het oor spoelen Harde proppen en epidermisproppen Gedurende de 3-4 dagen v贸贸r verwijdering van de oorprop, 3 maal per dag de druppelteller in de uitwendige gehoorgang ledigen (oorbad) met het hoofd gebogen naar de andere zijde. Uitwendige gehoorgang 4 tot 6 dagen v贸贸r een reiniging door een specialist, 3 maal per dag enkele druppels in de uitwendige gehoorgang indruppelen met het hoofd gebogen naar de andere zijde.