Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Bio rhumal 750 tabl 180x750mg
€ 45,15

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

  • Glucosamine is de basisgrondstof, onmisbaar voor het behoud van de goede gezondheid van het kraakbeen.

  • Kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat zuivere, kristallijne, glucosaminesulfaat bevat.

  • Bevat afgeleide producten van krabschalen, niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid.

Zal ertoe bijdragen om de soepelheid en beweeglijkheid van de gewrichten op peil te houden.
Neem 1x2 tabletten Bio-RHUMAL per dag, 's morgens of 's avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip : een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt! Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Bio-RHUMAL is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 2 tabletten 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% RI*) bevat. *RI = Referentie inname. • Ingrediënten: Kristallijne glucosaminesulfaat (schaaldieren); Vulstof : microkristallijne cellulose (E460); Stabilisator: polyvinylpyrrolidone (E1201); Antiklontermiddelen : stearinezuur (E570), magnesiumstearaat (E470b), talk (E553b); Ascorbinezuur*; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose (E464), bijenwas; Kleurstof : titaandioxide (E171); Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat 80. *De dagdosis bevat 15% van de Referentie inname vitamine C. Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid. • Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. • Eigenschappen van vitamine C: Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, nodig voor een normale werking van het gewrichtskraakbeen. Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.