Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Vitis junior gel tandpasta 75ml

Vitis junior gel tandpasta 75ml
€ 3,47
€ 4,90

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Voor een optimale verzorging van het wisselgebit VITIS Junior tandgel is speciaal ontwikkeld voor een optimale mondhygiëne van kinderen vanaf 6 jaar, wanneer de vorming van het permanente gebit begint. Daarbij zijn de richtlijnen van de Europese Vereniging van Pediatrische Tandheelkunde (EAPD) aangaande het fluoridebeleid gevolgd. Voorkomt de vorming van tandplak en cariës (gaatjes) Remineraliseert tandglazuur Met Provitamine B5 voor de verzorging van het kwetsbare tandvlees Zachte gel-formule met lage schuringswaarde Zonder natrium Lauryl sulfaten, gluten en lactose Vegan formule Met aangename kindvriendelijke Tutti Frutti-smaak

  • Natriumfluoride 0.321% (1.450 ppm fluoride-ion) *

  • Panthenol (provitamine B5) 1.00%

  • Xylitol 1.00%

  • VITIS Junior Tandgel bevat géén van de volgende stoffen: suiker, zuivelproducten, gluten, SLS (natriumlaurylsulfaat). Het is geschikt voor mensen met coeliakie en mensen die lactose-intolerant zijn.


Concentratie aanbevolen in de richtlijnen van de European Academy of Pediatric Dentistry (EAPD)
VITIS Junior Tandgel is speciaal ontwikkeld voor een optimale mondhygiëne van kinderen vanaf 6 jaar, wanneer de vorming van het permanente gebit begint.
Poetsinstructie: 3x per dag onder begeleiding van volwassene, minimaal 2 minuten (na)poetsen. Bij voorkeur na het eten en voor het slapen gaan. Gebruik per poetsbeurt de hoeveelheid tandgel ter grootte van een erwt. Het wordt aanbevolen om de mond na het gebruik van de tandgel niet met water te spoelen, maar om overtollige gel die in de mond is achtergebleven uit te spugen, zodat de werkzame stoffen langer in de mond actief blijven. Dagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.
Natriumfluoride 0.321% (1.450 ppm fluoride-ion) * Panthenol (provitamine B5) 1.00% Xylitol 1.00% VITIS Junior Tandgel bevat géén van de volgende stoffen: suiker, zuivelproducten, gluten, SLS (natriumlaurylsulfaat). Het is geschikt voor mensen met coeliakie en mensen die lactose-intolerant zijn. Concentratie aanbevolen in de richtlijnen van de European Academy of Pediatric Dentistry (EAPD)