🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Vitis Baby Tandenborstel
€ 4,14

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Zachte reiniging van de eerste tandjes en tandvlees Tandenborstel voor baby's Kleine, ronde borstelkop Extra zachte Tynex borstelharen Smalle hals om gemakkelijk de hele mondholte te bereiken Ergonomisch handvat met anti-slipgroeven, kan gemakkelijk gebruikt worden door een volwassene Gekleurde borstelharen die de aanbevolen hoeveelheid tandpasta aanduiden Speciaal ontwikkeld voor het poetsen van een babymondje door een volwassene
De doorbraak van de tanden van een baby vindt plaats rond de leeftijd van 6-8 maanden. Het doorbraakproces van de melktanden duurt ongeveer 2 à 3 jaar. Wanneer de baby twee jaar oud is, kunt u poetsen met een leeftijdspecifieke tandgel en tandenborstel zoals VITIS Kids. VITIS Kids Tandgel is speciaal geformuleerd met fluoride en xylitol voor de verzorging van melktanden.
Breng een kleine hoeveelheid (ter grootte van een erwt) VITIS baby gel-balsem voor het tandvlees aan op het siliconen vingerborsteltje, op de tandenborstel of op de vinger en masseer het tandvlees van de baby voorzichtig om ongemak bij het doorbreken van de tanden te helpen verlichten.