Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Vinalac DHA/EPA tabletten 60st + softgels 60st

Vinalac DHA/EPA tabletten 60st + softgels 60st
€ 43,94

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Multivitaminen en mineralencomplex specifiek voor zwangerschap en borstvoeding. Vinalac+DHA/EPA is een voedingssupplement dat veel vitamines, mineralen en omega-3 (DHA/EPA) bevat. Het bevat ook Lactobacillus Rhmnosus HN-001. Die combinatie is aangepast aan de specifieke behoeften van vrouwen tijdens de zwangerschap en de periode van de borstvoeding.

Vinalac+DHA/EPA is een voedingssupplement dat veel vitamines, mineralen en omera-3 (DHA/EPA) bevat. Het bevat ook Lactobacillus rhamnosus HN-001. Die combinatie is aangepast aan de specifieke behoeften van vrouwen tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

De tablet van Vinalac+DHA/EPA bevat de vitamines en de mineralen die specifiek worden aanbevolen, en in de optimale hoeveelheid om de hogere behoeften tijdens die levensperiode te dekken. Het product is zeer volledig en bevat 12 vitamines (provitamine A, B1, B2, B3, B5, B6*, B12*, C*, D3*, E, foliumzuur* en biotine) en 9 mineralen en oligo-elementen (ijzer*, magnesium, koper, mangaan, zink*, selenium*, chroom, molybdeen, jodium). De vitamines C en D dragen bij tot een goede werking van het immuunsysteem van zwangere vrouwen.

Vinalac+DHA/EPA bevat ook folaat: Quatrefolic (5-methyltetrahydrofolaat). Dankzij de oplosbaarheid en de beschikbaarheid van Quatrefolic® kan het lichaam dat folaat meteen gebruiken zonder enige metabolisatie. Folaten zijn belangrijk bij de vorming van de placenta en bij de celdeling, dragen bij tot de groei van de foetus en de ontwikkeling van de baby, en verminderen de vermoeidheid bij de moeder.

De samenstelling van Vinalac+DHA/EPA is uniek dankzij de aanwezigheid van 5 miljard Lactobacillus rhamnosus HN 001. Het bevat ook gember wortelstok poeder (Zingiber officinale Roscoe), om de vertering van dit soort product te vergemakkelijken.

Een filmomhulling beschermt de tablet en verbetert de vertering van de componenten. De softgel Vinalac+DHA/EPA bevat twee polyonverzadigde langeketenomega-3-vetzuren, namelijk DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur), die bijdragen tot de ontwikkeling van de ogen en de hersenen van de foetus en van het kind dat borstvoeding krijgt (gunstig effect dankzij dagelijkse consumptie van 250 mg DHA). Die essentiële vetzuren dragen ook bij tot een normale werking van het hart (gunstig effect dankzij dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA).

Voor vrouwen gedurende de hele zwangerschap, tijdens de periode van borstvoeding en na de bevalling.

Dagelijks voedingssupplement voor vrouwen gedurende de hele zwangerschap, tijdens de periode van borstvoeding en na de bevalling.

De aanbevolen dosering is 1 tablet en 1 softgel per dag, bij voorkeur in te nemen tijdens een maaltijd. Idealiter de kuur 4 weken voor de bevruchting starten.

Zie bijsluiter.