Onze apothekers leggen jou alles uit over de gezondheid van jouw huid. Ontdek ons dossier ­čöÄ

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Via natura proprostex caps 120
€ 38,95

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

PROPROSTEX met sabal, pompoenpitten, grote brandnetel, zink ondersteunt de mannelijke functies Proprostex® is een uitgebreide formule met bestanddelen specifek voor de mannelijke functies
Proprostex┬«bevat sabal met b-sitosterol, een plantaardige werkstof met een gunstige invloed op de mannelijke functies en op de urinewegen. Sabal is bovendien een bron van essenti├źle vetzuren die de voortplantingsfuncties ondersteunen. Aan Proprostex┬« zijn verder nog grote brandnetel en zink toegevoegd. Zink draagt bij tot de instandhouding van een gezond testosterongehalte in het bloed en tot de instandhouding van een goede voortplanting en vruchtbaarheid. Grote brandnetel ondersteunt de vitaliteit en helpt je energiepeil te verhogen. Proprostex┬« bevat ook pompoenpitten, wilgenroosje, echte guldenroede en kersensteel.
Startdosis: 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd. Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd.
Per 3 capsules RI* Sabal 375 mg Grote brandnetel 90 mg Pompoen 60 mg Kers 15 mg Echte guldenroede 15 mg Wilgenroosje 15 mg Zink 3 mg 30% *RI: Referentie inname INGREDI├őNTEN Vulstoffen: Cellulose, Extract van Sabal serrulata (Sabal), omhulling: Gelatine, Extract van Urtica dioica (Grote brandnetel, blad), Extract van Cucurbita pepo (Pompoen, zaad), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Extract van Prunus domestica (Kers, vrucht), Extract van Solidago virgaurea (Echte guldenroede, bovengrondse delen), Extract van Epilobium angustifolium (Wilgenroosje), Zinksulfaat (Zink).

Anderen bekekenook