Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Multipharma Summer Magazine 2020

Een zomer zonder stress?

Wil je de zomervakantie in zenmodus doorbrengen? Plezier vinden in de kleine dingen, stress vermijden, mentale rust vinden, kortom genieten van een welverdiende vakantie?

Ontdek hier onze tips

Wat neem je mee op daguitstap?

De zomer is dé ideale periode om leuke daguitstapjes en wandelingen te plannen. Maar wat moet je zeker meenemen?

Ontdek onze must-haves

Zin om te werken aan je bikinilijf?

Ben je bekend met de term "coronakilo's"? Hier vind je 4 oefeningen die je eender waar kan doen om je figuur terug te krijgen!

Ontdek hier enkele oefeningen

Make-up in de zomer

Zin om er ondanks de hitte en het bijbehorende zweet toch piekfijn uit te zien? We geven je graag make-up tips om het zomerse weer te trotseren!

Ontdek onze make-up tips

Wat doe je aan zomerkwaaltjes?

Insectenbeten, een zonneslag, zonnebrand, brandwonden, verwondingen ... Doe de quiz en ontdek of jij al weet hoe je die typische zomer-kwaaltjes kan voorkomen!

Doe de quiz

Summer Challenge

Van de zomer genieten, nieuwe ervaringen opdoen en tegelijk je leven op een positieve manier veranderen? We hebben 4 uitdagingen om je lichamelijke en geestelijke gezondheid een boost te geven!

Doe mee aan onze challenge

Tips voor een mooi kleurtje

Heb je zin om lekker te bruinen deze zomer? Of je nu wel of niet op vakantie vertrekt, we geven je graag tips voor een sublieme, egale gebruinde huid.

Ontdek onze tips

Welk parfum past bij jouw sterrebeeld?

Vind jij het moeilijk om een lekker parfum te vinden?Wist je dat je sterrebeeld je kan helpen bij het kiezen van een parfum dat bij jou past?

Ontdek jouw parfum

Blaas nieuw leven in je relatie

Sommige koppels kregen het wat moeilijk tijdens de lockdown en bijbehorende stresslevels. Hoog tijd om het vuur weer aan te wakkeren en opnieuw op goede voet te staan met je partner?

Ontdek onze tips

vakantie checklist reisapotheek