Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Silikom Once shampoo anti-luizen en neten 5min 200ml

Silikom Once shampoo anti-luizen en neten 5min 200ml
€ 24,95

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Silikom Once Shampoo biedt een eenvoudige behandeling om hoofdluizen te behandelen. De shampoo doodt doeltreffend luizen en neten in slechts 5 minuten. Bovendien zorgt de shampoo ervoor dat de luizeneitjes (neten) gemakkelijk verwijderd kunnen worden; het is dubbel zo doeltreffend dan alleen maar kammen, en het zorgt voor schoon en fris haar. 

Silikom Once Shampoo bevat geen pesticiden. Het bevat een synergetisch mengsel van milde surfactanten en een organisch oplosmiddel. Dit mengsel verwijdert de beschermende wasachtige laag van de luis, waardoor deze uitdroogt en sterft. Het bevat isononyl isononoaat, een synthetische olie die de kleeflaag rond de neten losmaakt waardoor ze gemakkelijker uitgekamd kunnen worden. Het helpt tevens de huid gehydrateerd te houden na het aanbrengen van de shampoo. De shampoo laat geen onaangename geur achter. Zonder insecticiden.

Silikom Once Shampoo maakt het behandelen van luizen zo simpel als je haren wassen. Doodt luizen in slechts 5 minuten, verwijdert neten. Doeltreffend in één enkele behandeling. Maakt het haar schoon en fris.

Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 1 jaar.

Gebruik de shampoo als volgt:

1) De shampoo aanbrengen en grondig inmasseren, vanaf de haarwortels tot de haarpuntenop droog haar

2) 5 minuten laten rusten

3) Haar natmaken tot het schuimt. Na de shampoobeurt het haar grondig uitspoelen, met voldoende water

5) Verdeel het haar in verschillende delen en doorkam met een luizenkam, lok per lok, om de dode luizen en neten te verwijderen. Laat daarbij de kam glijden van de haarwortels tot de haarpunten, zodat het haar langs de basislijn van de kamtanden passeert. Reinig na elke haarlok de kam met een wattenschijfje.

Het is aanbevolen om één week na de toediening een controle uit te voeren om na te gaan of er geen luizen of neten ontsnapt zijn. Indien er toch nog levende luizen of neten aanwezig zijn, kan de behandeling herhaald worden. De shampoo is veilig en kan zo vaak als nodig worden gebruikt worden. Opmerking: Als een gezinslid hoofdluizen heeft, is het aanbevolen alle andere gezinsleden te controleren en te behandelen indien nodig.

Zie bijsluiter.