Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Rhina NaturActiv Hoestsiroop droge hoest 180gr
€ 10,59

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Rhina NaturActiv Hoest is een medisch hulpmiddel aangewezen bij hoest (droge en productieve hoest), en vooral bij hoest geassocieerd met een infectie van de bovenste luchtwegen. De hoestsiroop is 100% natuurlijk en bevat geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of andere synthetische hulpstoffen.
Door zijn mechanische werking is het product aangepast voor gebruik bij volwassenen en kinderen ouder dan 1 jaar. De hoestsiroop Rhina NaturActiv dankt zijn werking aan het complex Poliflav M.A.: een polysaccharidefractie van weegbree in combinatie met honing voor de muco-adhesieve eigenschappen en een flavonoïdefractie van tijm met antioxidante werking die het slijmvlies helpt te beschermen.

Te gebruiken bij een droge en productieve hoest

Voor volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar

Kinderen van 1 tot 6 jaar: 1 doseerlepeltje (5 ml) per inname, 2 maal per dag.

Kinderen ouder dan 6 jaar: 2 doseerlepeltjes (10 ml) per inname, 2 maal per dag.

Volwassenen: 2 doseerlepeltjes (10 ml) per inname, 2 à 3 maal per dag. Zo nodig kan het product tot 4 maal per dag worden ingenomen, de doses kunnen ook dichter op elkaar worden ingenomen. Schudden voor gebruik.

De geopende flacon na gebruik goed sluiten. Gebruiken binnen 3 maanden na het openen van de flacon. Het doseerlepeltje grondig wassen na elk gebruik. De vorming van een lichte neerslag komt door de natuurlijke samenstelling van de siroop en heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. Indien de symptomen langer dan enkele dagen aanhouden, moet u medisch advies inwinnen.

Complex Poliflav M.A.: polysaccharidefractie van weegbree en flavonoïdefractie van tijm. Honing. Bevat ook: rietsuiker, water, citroensap, natuurlijk sinaasappel-, citroen- en perzikaroma, xanthaangom, arabische gom.