Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Repadrop fl. 10ml

Repadrop fl. 10ml
€ 18,04

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Repadrop is samengesteld op basis van hyaluronzuur, glycerofosforylcholine en D-panthenol die herstel en herepithelisatie van het hoornvlies bevorderen. Het vergroot het volume van de traanfilm en verbetert de stabiliteit. Vitaminen B 12 en B 6 verbeteren de beschermende capaciteit van het oogoppervlak door de aanvallen van externe en chirurgische middelen te beperken. Zonder conservatieve agent.
Medisch hulpmiddel aanbevolen voor de smering en bescherming van het hoornvlies, evenals voor de behandeling van oogongemakken en pijnlijke symptomen veroorzaakt door vreemde voorwerpen, externe middelen, chirurgische ingrepen en trauma's die baat kunnen hebben bij lokale behandeling .
Was uw handen grondig voordat u het product gebruikt. Druppel 2 à 3 keer per dag een of twee druppels in elk oog of zoals voorgeschreven door de arts. Zorg ervoor dat de punt van de fles niet in contact komt met het oog. Compatibel met het dragen van contactlenzen.
Natriumzout van hyaluronzuur, α-glycerofosforylcholine, vitamine B 12 (cyanocobalamine), vitamine B 6 (pyridoxinehydrochloride), D-panthenol, gebufferde isotone oplossing pH 7,2.