Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Puressentiel slaap ontspan.spray 12 ess olie 75ml

Puressentiel slaap ontspan.spray 12 ess olie 75ml
€ 11,84
€ 17,95

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

De 12 essentiële oliën van de Spray Slaap Ontspanning hebben kalmerende, rustgevende, ontspannende en sedatieve eigenschappen die op natuurlijke wijze de ontspanning en de slaap bevorderen.Deze spray geeft ontspanning en welzijn waardoor de spanningen verdwijnen voor een rustige en herstellende slaap en om te ontwaken in topvorm! De spray Slaap Ontspanning is geschikt voor volwassenen en voor kinderen (vanaf één jaar). Het kalmeert spanningen en zenuwachtigheid.Eén spray, twee werkingen:- een kalmerende, ontspannende en rustgevende werking om 's avonds bij het slapengaan de slaap te bevorderen.- een kalmerende werking om stress en zenuwachtigheid gedurende de hele dag te laten verdwijnen. Deze 100 % natuurlijke spray bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen en geen synthetisch parfum. Zonder aandrijfgassen. Hij beschermt de luchtwegen en de ozonlaag. Het is een product dat niet getest is op dieren.

Product uit de aromatherapie.

Niet gebruiken in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. Wacht 30 minuten voor u het kind weer in de ruimte laat. Af te raden aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, aan personen met een voorgeschiedenis van stuipen of epilepsie en personen die allergisch zijn aan essentiële oliën. Raadpleeg een gezondheidsspecialist voor personen onder medische behandeling en voor kinderen. Uitwendig gebruik. Vermijd elk contact met de huid, de ogen en de slijmvliezen. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder.

Op het ogenblik van het slapengaan: verstuif in de vier hoeken van de kamer en verstuif 1 maal op een zakdoek die u naast uw hoofdkussen legt. Een bijkomende verstuiving als u 's nachts wakker wordt en moeilijk opnieuw in slaap raakt. Op gelijk welk ogenblik overdag: In de kamer verstuiven om u te ontspannen en stress tijdens de dag te kalmeren.
Combinatie van 12 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) : Rozenhout, Roomse kamille, Cipres, Lavendel, Mandarijn, Marjolein, Neroli, Sinaasappel, Palmarosa, Bitter Orange, Sandelhout, Verbena.