Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Pistal Huis insectenspray geurloos 300 ml

Pistal Huis insectenspray geurloos 300 ml
€ 17,12

Op voorraad

-50% op het tweede product (zonnebescherming, aftersun of anti-insecten) Per aankoop van 2 producten, -50% op het goedkoopste product. Code : SUN2020
Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Last van muggen, vlooien, vliegen, mieren, kakkerlakken, bedwantsen... ? Pistal Huis is een natuurlijke en biologisch afbreekbare insectenspray die meteen en zeer doeltreffend insecten in het huis doodt. De spray kan gebruikt worden op meubels, tapijten en beddengoed, maar ook op het terras, in een autokoffer, kleerkast, dressing of vuilbak.


Pistal Huis is reukloos en maakt geen vlekken. De werkzame stof is van plantaardige oorsprong en heeft geen langdurige werking. De spray laat geen vlekken na en zorgt niet voor irritaties. 


Natuurlijke omgevingsspray om vliegende en kruipende insecten te bestrijden.

Verstuif Pistal Huis gedurende 4 à 5 seconden op een afstand van 30 à 40 cm, rechtstreeks op de insecten. Laat daarna een half uur verluchten. Indien u zich focust op de verblijfplaats van het insect, gebruik Pistal Nest.


Opgelet: niet gebruiken op etenswaren of oppervlaktes die in contact komen met etenswaren. Niet gebruiken op dieren. Niet verstuiven in de buurt van of op katten, vissen, kleine vogels en reptielen. Contact met de huid, de ogen en de mond vermijden (dieren en mensen). Buiten het bereik van kinderen houden. 

Chrysanthemum cinerariaefolium, ext. (CAS 89997-63-7) : 0,25%