Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Physiomer Sinus neusspray 135ml

Physiomer Sinus neusspray 135ml
€ 17,16

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

PHYSIOMER® Sinus Spray is een neusspoeling die is aanbevolen voor het ontzwellen en verminderen van een verstopte neus. Dankzij de hoge zoutconcentratie in de formule wordt het teveel aan vocht uit het neusslijmvlies onttrokken en het vermindert overmatig slijm. Verlicht verstopte neus bij verkoudheid, allergieën en sinusitis. Vermindert de duur en de intensiteit van de symptomen*. Specifiek aanbevolen bij sinusitis, verkoudheid of bij allergie veroorzaakt door pollen, huisstofmijt, stof, hooikoorts ... 100 % natuurlijk: Geen verslavend effect Droogt het neusslijmvlies niet uit Adem elke dag vrij met PHYSIOMER®. * gerelateerd met allergische rinitis en rinosinusitis
Verlicht de verstopping van het neusslijmvlies. Reinigt de neusholtes en verwijdert allergenen en ziektekiemen. Beperkt het gebruik van speciale ontzwellende medicatie. Kan zo vaak als nodig gebruikt worden zonder risico op beschadiging van het neusslijmvlies, van bijwerkingen of van medicamenteuze interacties. Zeer tolereerbare formule zonder gewenningsverschijnselen. Veilig en makkelijk in gebruik: uniek verstuivingssysteem zonder drijfgas, zacht flesje (mag vallen) en steriel (door eenrichtingsventiel).
Ontzwelt de neus en verlicht de druk in de sinussen. Herstelt de ademhaling in geval van een verstopte neus als gevolg van een verkoudheid, rinosinusitis of allergie.

Volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. In geval van verstopte neus door verkoudheid, allergische rinitis, rinosinusitis, sinusitis, rinofaryngitis: 1 tot 3 verstuivingen in elk neusgat en dan de neus snuiten. Reinig het opzetstuk na elk gebruik. Mag gedurende een lange periode gebruikt worden.

Voorzorgsmaatregelen: Physiomer Sinus Spray mag gebruikt worden door patiënten met chronische allergieën, personen met veelvuldige medicatie, zwangere en lacterende vrouwen en personen met schildklierproblemen, diabetes en hartaandoening. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Hypertoon steriel zeewater. 100 % niet-verdund zeewater – hypertonische concentratie van 22 g/l minerale zouten.