Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Physiomer Express pocket verstopte neus 20ml
€ 9,49

In stock

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Last van een verstopte neus door een verkoudheid? PHYSIOMER Express Neusspray zorgt voor onmiddellijke verlichting en maakt de verstopte neus binnen 2 minuten vrij. Het is een doeltreffend natuurlijk alternatief voor traditionele decongestiva in geval van een neusverkoudheid en heeft een uitstekende tolerantie. PHYSIOMER Express Neusspray brengt geen schade toe aan de werking van het neusslijmvlies. Het is een handige neusspray in pocketformaat op basis van hypertonisch zeewater.

Dankzij een specifiek productieproces behoudt PHYSIOMER de rijkdom aan mineralen en sporenelementen van het zeewater dat voor de kust van Saint-Malo wordt opgevangen, superieur aan een eenvoudige zoutoplossing. De hoge zoutconcentratie zorgt voor de osmotische werking die het teveel aan vocht uit het neusslijmvlies onttrekt. De essentiële oliën van Eucalyptus en Niaouli helpen om de neusholtes vrij te maken van bacteriën en virussen zodat deze geen infecties kunnen verspreiden.

Klinisch bewezen doeltreffendheid dankzij de 100% zuiver hypertonisch zeewater en het gebruik van Essentiële Oliën. Verwijdert virussen en bacteriën Zonder nadelen: geen gewenning geen beschadiging van het mucociliair systeem geen gekende bijwerkingen en interacties Meteen een fris gevoel in de neus.
Physiomer Express werkt binnen de 2 minuten tegen neusverstopping. Ontzwelt de verstopte neus door het overtollige vocht aan het neusslijmvlies te onttrekken. Verhindert het verspreiden van de infectie. Het extract van wilde munt zorgt voor een onmiddellijk fris gevoel. De essentiële oliën van Eucalyptus en Niaouli reinigen de neusholtes en helpen ze vrijmaken van virussen en bacteriën zodat ze geen infecties kunnen verspreiden.

1 keer in elk neusgat verstuiven terwijl u het hoofd rechtop houdt. Maximaal 6 keer per dag gebruiken. 1. Fles schudden voor gebruik. 2. Fles schuin houden, de sproeikop ten minste één seconde stevig indrukken, herhalen tot de eerste verstuiving. 3. 1 keer in elk neusgat verstuiven terwijl u het hoofd rechtop houdt. 4. Neus snuiten. 5. Na elk gebruik de verstuiver afspoelen onder warm water en daarna goed afdrogen. 6. Maximaal 6 keer per dag gebruiken.

Niet gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding of allergie voor een van de bestanddelen. Kinderen mogen het product alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. Als de neussymptomen meer dan 10 dagen aanhouden, raadpleeg dan een arts. Bij neusirritatie kan een tijdelijke tinteling voelbaar zijn tijdens gebruik. Te gebruiken binnen de 6 maanden na de eerste verstuiving. Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren.

Natuurlijk zeewater (22 g/l hypertonische concentratie van minerale zouten) Essentiële olie van Eucalyptus globulus en Niaouli Extract van wilde munt