šŸŒž Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! šŸ¦Ÿ

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Perdolan zetpil kleuter en jonge kinderen 12x200mg
€ 4,67

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

PerdolanĀ® Kleuters zetpillen bevatten het werkzame bestanddeel paracetamol. Het helpt bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn bij jonge kinderen. De hoeveelheid van 200 mg paracetamol per zetpil is aanbevolen voor peuters en kleuters vanaf 10 tot 20 kilo. De werking van de zetpillen is snel en effectief. PerdolanĀ® Kleuters is goed verdraagbaar en werkt pijnstillend en koortswerend. Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie en bij opkomende tandjes. PerdolanĀ® Kleuters biedt ook verlichting en verzachting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. De zetpillen van PerdolanĀ® Kleuters zijn zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter. PerdolanĀ® Kleuters zetpillen helpen bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn. De hoeveelheid van 200 mg paracetamol per zetpil is aanbevolen voor jonge kinderen met een gewicht van 10 tot 20 kilo. PerdolanĀ® Kleuters zetpillen werken snel en effectief, zijn goed verdraagbaar en werken pijnstillend en koortsverlagend. Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie en bij opkomende tandjes. Biedt verlichting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. Zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.
ā€¢ PerdolanĀ® Kleuters zetpillen helpen bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn.ā€¢ De hoeveelheid van 200 mg paracetamol per zetpil is aanbevolen voor jonge kinderen met een gewicht van 10 tot 20 kilo. ā€¢ PerdolanĀ® Kleuters zetpillen werken snel en effectief, zijn goed verdraagbaar en werken pijnstillend en koortsverlagend. ā€¢ Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie en bij opkomende tandjes. ā€¢ Biedt verlichting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. ā€¢ Zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.
De symptomatische behandeling van koorts en pijn.
Bij peuters van 10 tot 15 kilo in de leeftijd van 1 tot 3 jaar met een tussenpoos van minstens 4 uur, 1 zetpil van 200 mg per keer, drie- tot viermaal per dag met een tussenpoos van minstens vier uur. Voor kleuters van 16 tot 20 kilo in de leeftijd van 4 tot 5 jaar, 1 zetpil van 200 mg per keer, vijf- tot zesmaal per dag met een tussenpoos van minstens vier uur. Wanneer de pijn na drie dagen niet verminderd is of de symptomen verergeren, neem dan contact op met de arts. PerdolanĀ® Kleuters zetpillen zijn een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Werkzame stof (per zetpil): 200 mg paracetamol Hulpstoffen: halfsynthetische glyceriden, polysorbaat 20, silicium dioxide, butylhydroxyanisol, butylhydroxytolueen