šŸŒž Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! šŸ¦Ÿ

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Perdolan suppo baby 12x100mg
€ 3,92

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

PerdolanĀ® Baby's zetpillen bevatten het werkzame bestanddeel paracetamol. Het helpt bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn bij zeer jonge kinderen. De hoeveelheid van 100 mg paracetamol per zetpil is aanbevolen voor baby's tot 10 kilo. De werking van de zetpillen is snel en effectief. PerdolanĀ® Baby's zetpillen zijn goed verdraagbaar en werken pijnstillend en koortswerend. Te gebruiken bij pijn en koorts zoals na vaccinatie of bij opkomende tandjes. PerdolanĀ® Baby's zetpillen bieden ook verlichting en verzachting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. De zetpillen van PerdolanĀ® Baby's zijn zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter. PerdolanĀ® Baby's zetpillen helpen bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn. De hoeveelheid van 100 mg paracetamol per zetpil is aanbevolen voor de zeer jonge kinderen met een gewicht tot maximaal 10 kilo. PerdolanĀ® Baby's zetpillen werken snel en effectief, zijn goed verdraagbaar en werken pijnstillend en koortsverlagend. Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie en bij opkomende tandjes. Biedt verlichting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. ā€¢ Zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.
ā€¢ PerdolanĀ® Baby's zetpillen helpen bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn.ā€¢ De hoeveelheid van 100 mg paracetamol per zetpil is aanbevolen voor de zeer jonge kinderen met een gewicht tot maximaal 10 kilo. ā€¢ PerdolanĀ® Baby's zetpillen werken snel en effectief, zijn goed verdraagbaar en werken pijnstillend en koortsverlagend. ā€¢ Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie en bij opkomende tandjes. ā€¢ Biedt verlichting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. ā€¢ Zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.
De symptomatische behandeling van koorts en pijn.
Bij baby's tot 5 kilo niet meer dan driemaal per dag 1 zetpil van 100 mg met een tussenpoos van minstens 4 uur. Voor baby's tussen 5 en 10 kilo mag maximaal 6 keer per dag 1 zetpil van 100 mg worden toegediend met een tussenpoos van minstens 4 uur. Wanneer de pijn na drie dagen niet verminderd is of de symptomen verergeren, neem dan contact op met de arts. PerdolanĀ® Baby's zetpillen zijn een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Werkzame stof (per zetpil): 100 mg paracetamol Hulpstoffen: halfsynthetische glyceriden, polysorbaat 20, silicium dioxide, butylhydroxyanisol, butylhydroxytolueen