2+1 gratis* op onze e-shop t.e.m. 23/05! Promo code: HOLIDAY đźŚž

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Perdolan Kind siroop 200ml
€ 8,57

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Perdolan® Kinderen siroop helpt bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn bij kinderen. De dosis van de siroop is afhankelijk van het gewicht van het kind en kan met de doseerpipet worden afgemeten. De werking van de siroop is snel en effectief. Perdolan® Kinderen siroop is goed verdraagbaar en werkt pijnstillend en koortswerend. Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie, bij opkomende tandjes, bij koorts en pijn bij kinderziektes. De siroop van Perdolan® Kinderen is zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter. Perdolan® Kinderen siroop helpt bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn. De siroop bevat 32 mg paracetamol per ml en is doseerbaar met de doseerpipet voor kinderen tot 12 jaar. Perdolan® Kinderen siroop werkt snel en effectief, is goed verdraagbaar en is pijnstillend en koortswerend. Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie en bij opkomende tandjes. Biedt verlichting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. Zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.
• Perdolan® Kinderen siroop helpt bij de symptomatische behandeling van koorts en pijn.• De siroop bevat 32 mg paracetamol per ml en is doseerbaar met de doseerpipet voor kinderen tot 12 jaar. • Perdolan® Kinderen siroop werkt snel en effectief, is goed verdraagbaar en is pijnstillend en koortswerend. • Te gebruiken bij koorts en pijn zoals na vaccinatie en bij opkomende tandjes. • Biedt verlichting van koorts en pijn zoals bij kinderziektes. • Zonder voorschrift verkrijgbaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.
De symptomatische behandeling van koorts en pijn.
Met de doseerpipet bepaalt u op basis van het lichaamsgewicht van het kind de benodigde dosis. De pipet laat een dosering toe tot een lichaamsgewicht van 13 kilogram. 1 kilogram lichaamsgewicht is equivalent met 15 mg paracetamol. De dosis mag tot maximaal viermaal per dag worden ingenomen. Wanneer de pijn na drie dagen niet verminderd is of de symptomen verergeren, neem dan contact op met de arts. Perdolan® Kinderen siroop is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.
Werkzame stof (per ml): 32 mg paracetamol Hulpstoffen: saccharose, niet-kristallijne sorbitol-oplossing 70%, macrogol 1500, propyleenglycol, glycerol, kersenaroma, natrium benzoaat, anhydrisch citroenzuur (E330), benzoëzuur, natrium erythrosine (E 127), oranjegeel S (E 110), aqua purificata q.s. ad 1 ml.