Tot -41% op uw favoriete Haarverzorging producten aan Gele Prijzen

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Paranix Shampoo extra strong luizen 200ml + kam

Paranix Shampoo extra strong luizen 200ml + kam
€ 25,24

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Paranix Shampoo Extra Strong is 100% doeltreffend tegen luizen in 5 minuten en beschermt tot 72 uur tegen een mogelijke herbesmetting. Paranix Extra Strong Shampoo behandelt en beschermt tegen hoofdluizen en neten in 1 keer. Om een succesvolle behandeling van neten te garanderen, kan u de shampoo tot 10 minuten laten inwerken.

Doodt luizen en neten in 1 keer

Beschermt gedurende 72u

100% Doeltreffend

200 ml = 8 behandelingen

Inclusief kam

Behandelingsshampoo voor luizen en neten. 100 % doeltreffend tegen luizen in 5 minuten en beschermt tot 72u tegen een mogelijke herbesmetting.

1. Controleer het droge haar lok per lok op luizen met behulp van de bijgevoegde fijne luizenkam.

2. Breng voldoende Paranix Shampoo Extra Strong gelijkmatig aan op het droge haar. Zorg ervoor dat alle haren en de hoofdhuid bedekt zijn. Masseer goed in vanaf de haarwortels tot de punten en besteed extra aandacht aan de nek en achter de oren. Laat het product 5 min. inwerken om de luizen te doden, en laat 10 min. inwerken om een succesvolle behandeling van luizen en neten te garanderen.

3. Maak het haar voldoende nat om de shampoo te laten schuimen.

4. Was en spoel het haar grondig. Zorg dat alle shampoo uit het haar gespoeld wordt.

5. Vóór u het haar droogt, kam het nog eens grondig door met de luizenkam om luizen en neten te verwijderen. Reinig de kam regelmatig.

WAARSCHUWING Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. In geval van contact met de ogen of slijmvliezen, grondig spoelen met water. In geval van irritatie of een allergische reactie, stop het gebruik van het product. Als de irritatie aanhoudt, raadpleeg dan een arts. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. 

Minerale olie, schuimmiddelen, Lice Protection Factor* (LPF), parfum. * De LPF-bescherming en pediculicide werking werden aangetoond door ex-vivogegevens. De Paranix Shampoo doodt 100 % van de luizen en bijna 100% van de neten. Gebruik voldoende product en kam grondig om alle neten te verwijderen.