Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Nutergia Ergy natal capsules 60st

Nutergia Ergy natal capsules 60st
€ 23,23

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen. Geschikt voor : vrouwen met een zwangerschapswens zwangere vrouwen jonge mama's, vrouwen die borstvoeding geven ERGYNATAL is een speciaal aangepaste formule om aan de voedingsbehoeften van de aanstaande moeder te voldoen. ERGYNATAL is bijzonder rijk aan: zink, dat de fertiliteit ondersteunt, vitamine B9 ondersteunt de groei van de moederweefsels gedurende de zwangerschap. jodium en vitamine D, die bijdragen tot een goede groei van het kind. de vitaminen B en C, ijzer en magnesium helpen vermoeidheid bij de toekomstige en/of jonge moeder verminderen. Chroom speelt een rol in het behoud van het bloedsuikergehalte. De formule van ERGYNATAL werd geoptimaliseerd door de toevoeging van gemethyleerde vitaminen B9 en B12, de actieve vormen voor een betere opname. ERGYNATAL kreeg een nieuwe formulering in een plantaardige capsule en is dus gegarandeerd zonder allergeen.
ERGYNATAL kan worden aanbevolen aan vrouwen met kinderwens, zwangere vrouwen, jonge moeders, vrouwen die borstvoeding geven.
2 capsules per dag, bij de maaltijd. Vervangt niet een gevarieerd en evenwichtig voedingsdieet en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen, aan T° < 25° C en droog bewaren.
Magnesiumcarbonaat en citraat, vitamine C (calcium-L-ascorbaat), zinkgluconaat, vitamine B1 (thiaminehydrochloride), B2 (riboflavine), B3 (nicotinamide), B5 (calcium-D-pantothenaat), B6 (pyridoxinehydrochloride), B9 (calcium-L-methylfolaat), B12 (methylcobalamine), ijzer bisglycinaat, magnesium uit de zee (magnesiumoxide), antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat; vitamine E (D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat), natriumseleniet, vitamine D3 (cholecalciferol), kaliumjodide, chroomchloride. Plantaardige capsule (pullulan uit tapioca).