Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Nurofen Patch pleister spierpijn & verrekking 4 x 200mg

Nurofen Patch pleister spierpijn & verrekking 4 x 200mg
€ 15,54

Op voorraad

Max. aantal = 3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

De werkzame stof in de Nurofen Patch is ibuprofen. Ibuprofen behoort tot een groep geneesmiddelen van niet-steroïdale ontstekingsremmers. Ze veranderen de reactie van het lichaam op pijn, zwelling en koorts. De pleisters worden gebruikt als symptomatische behandeling van plaatselijke pijn bij acute spierverrekkingen

Kleurloze, zelfklevende laag met geneesmiddel op een flexibele, huidkleurige, geweven steunlaag van 10 cm x 14 cm.Nurofen Patch is aangewezen bij plaatselijke pijn voor acute spierverrekkingen, of verstuikingen bij milde letsels vlakbij het gewricht.

De pleisters kunnen gebruikt worden door volwassenen of jongeren vanaf 16 jaar.

Nurofen Patch dient gedurende een korte periode gebruikt te worden. De duur van de behandeling mag niet langer zijn dan 5 dagen.

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u? Neem contact op met uw arts of apotheker.

Eén dosis komt overeen met één pleister. De maximale dosis voor een enkele periode van 24 uur is één pleister. De pleister kan op elk willekeurig moment tijdens de dag of de nacht worden aangebracht, maar moet de volgende dag op hetzelfde tijdstip worden verwijderd, waarna een nieuwe pleister aangebracht wordt.

Het wordt aanbevolen dat de te behandelen zone eerst zorgvuldig wordt gewassen en gedroogd voordat de pleister wordt aangebracht. Breng de pleister uitsluitend op intacte huid aan. Dient enkel voor cutaan en kortdurend gebruik. De pleister moet in zijn geheel worden gebruikt en mag niet worden afgeknipt. Voorkom dat de pleister nat wordt.

Gebruiksaanwijzing: 

Verwijder eerst het middelste deel van de laag die het zelfklevend oppervlak beschermt en breng dit zelfklevend oppervlak op de pijnlijke zone aan.

Als het eenmaal goed op de plaats is aangebracht, verwijder dan rest van de beschermfolie van de rand van de pleister.

De pleister is flexibel en buigzaam en kan zo nodig op of bij een gewricht worden aangebracht; de normale beweging wordt er niet door beperkt.

Eén pleister bevat 200 mg ibuprofen.

Kleeflaag bevat Macrogol 400, macrogol 20000, levomenthol, styreen-isopreen-styreen blokcopolymeer, polyisobutyleen, gehydrogeneerd glycerolester van houthars, vloeibare paraffine.

Steunlaag bevat geweven polyethyleentereftalaat (PET).

De verwijderbare beschermfolie bevat Polyethyleenterftalaat (PET) met silicone coating.