🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Naturactive Rhina Hoest & keel kids siroop 100ml
€ 10,05

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Rhina NaturActiv Kids is een medisch hulpmiddel speciaal geformuleerd voor kinderen. Dankzij de aanwezigheid van natuurlijke extracten met bewezen werkzaamheid vormt het een beschermlaagje om de hoest te verlichten en de geïrriteerde keel te verzachten. Rhina NaturActiv Kids is doeltreffend bij: Slijmhoest, door de werking van klimop, dat zorgt voor meer hydratatie en vloeibaarder slijm, zodat dit gemakkelijker wordt verwijderd. Droge hoest, door de mucoadhesieve werking van heemst, dat een laagje vormt over het slijmvlies en dit beschermt tegen irritatie. Irritatie in de keel (keelpijn), door de verzachtende werking van honing en heemst, die een kalmerende werking hebben op de geïrriteerde slijmvliezen en bijdragen tot het welzijn van de keel.
Glutenvrij - Lactosevrij Voor kinderen vanaf 2 jaar.
Aangewezen bij droge hoest, slijmhoest en keelpijn, ook wanneer dit gepaard gaat met infecties van de bovenste luchtwegen.
Bij voorkeur tussen de maaltijden innemen: Kinderen 2-4 jaar: 4 ml, 2 x/dag. Kinderen 5-6 jaar: 4 ml, 2-3 x/dag. Kinderen 7-12 jaar: 10 ml, 2 x/dag.
Samenstelling: Heemsextract, klimopextract, honing, gezuiverd water, fructose, xanthaangom, natuurlijke aroma's, citroenzuur, kaliumsorbaat.