Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Mijn voorschriften

Veelgestelde vragen 

Wanneer je een online reservatie plaatst, heb je de mogelijkheid om een elektronisch voorschriftnummer toe te voegen aan je geneesmiddel in je winkelmandje. Dit voorschriftnummer heeft de vorm van een streepjescode en bestaat uit 12 tekens: "BEP" gevolgd door 9 cijfers.
Op de mobiele app kan je een foto/printscreen van je voorschrift toevoegen. Om toegang te krijgen tot je 'openstaande' voorschriften kan je aanmelden op de volgende website: https://www.mijngezondheid.belgie.be/#/
Je vindt deze voorschriften terug door in te loggen op de volgende website: https://www.mijngezondheid.belgie.be/#
Ja, je kan een magistrale bereiding reserveren maar enkel via onze app: voeg een screenshot toe van je voorschrift met de magistrale bereiding.
Ja, indien je in het bezit bent van een handgeschreven voorschrift moet je dat voorschrift meenemen als je je reservatie ophaalt bij de apotheek. In dit geval dien je geen voorschriftnummer te vermelden bij het plaatsten van je online reservatie.
Neen, het toevoegen van een voorschriftnummer is niet verplicht maar wordt aanbevolen. Met behulp van dit voorschriftnummer kan de apotheker je voorschrift vinden in zijn beveiligde computersysteem, nagaan of het voorgeschreven geneesmiddel verenigbaar is met het gereserveerde geneesmiddel en overgaan tot het klaarmaken van de reservatie.
Als je voorschriftplichtige geneesmiddelen bij een apotheek afhaalt, zorg er dan voor dat je een voorschrift van de arts kan voorleggen bij afhaling van je reservatie. Dit kan in handgeschreven of elektronische vorm (op uw eID).
Het is niet verplicht, maar wel mogelijk, om je voorschriftnummer(s) mee te delen tijdens je reservatie. Bij het afhalen van de geneesmiddelen met voorschrift bij de apotheek moet je wel een voorschrift kunnen voorleggen.

Nog steeds op zoek naar een antwoord ? 

Neem contact met ons op via ons contactformulier of start een chat.
We doen er alles aan om binnen de 2 werkdagen naar jou terug te komen met een antwoord op je vraag.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België