Selecteer :
Ik heb een voorschrift
Geneesmiddelen met voorschrift

Metvix 160mg/g creme tube 2g

Geneesmiddelen met voorschrift
Metvix 160mg/g creme tube 2g
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Volwassenen
  • Actinische keratose (AK):
    • Startdosis: 1 behandelsessie met fotodynamische therapie.
    • Na 3 maand dienen de behandelde letsels te worden geëvalueerd en indien nodig dient een tweede behandelsessie te worden toegediend.
  • Basaalcel carcinoom (BCC) en Morbus Bowen: 2 behandelsessies met een interval van 1 week tussen beide sessies.
Toedieningswijze
  • Voordat de crème wordt aangebracht, dient het letseloppervlak te worden voorbereid door schilfers en korstjes te verwijderen en dient het huidoppervlak van de letsels ruw te worden gemaakt.
  • Breng met behulp van een spatel een laag crème (ongeveer 1 mm dik) aan op het letsel en op 5 tot 10 mm van de normale huid die het letsel omringt. Bedek het behandelde gebied gedurende 3 uur met een occlusief verband.
  • Verwijder het verband, reinig het gebied met fysiologisch serum en stel het letsel daarna meteen bloot aan rood licht met een continu spectrum van 570-670 nm en een totale lichtdosis van 75 J/cm²..
Behandeling van dunne of niet-hyperkeratotische en niet-gepigmenteerde actinische keratose in het gelaat en op de hoofdhuid wanneer andere behandelingen minder geschikt zijn. Behandeling van een superficieel en/of nodulair basaalcel carcinoom, wanneer andere beschikbare behandelingen niet geschikt zijn omwille van de mogelijk aan de behandeling gerelateerde morbiditeit en slechte cosmetische resultaten zoals: letsels in het midden van het gelaat of op de oren, letsels op door de zon ernstig beschadigde huid, uitgebreide letsels of terugkerende letsels. Behandeling van squameus cel carcinoom in situ (Morbus Bowen) wanneer chirurgische excisie minder geschikt is.
Volwassenen Actinische keratose (AK): Startdosis: 1 behandelsessie met fotodynamische therapie. Na 3 maand dienen de behandelde letsels te worden geëvalueerd en indien nodig dient een tweede behandelsessie te worden toegediend. Basaalcel carcinoom (BCC) en Morbus Bowen: 2 behandelsessies met een interval van 1 week tussen beide sessies. Toedieningswijze Voordat de crème wordt aangebracht, dient het letseloppervlak te worden voorbereid door schilfers en korstjes te verwijderen en dient het huidoppervlak van de letsels ruw te worden gemaakt. Breng met behulp van een spatel een laag crème (ongeveer 1 mm dik) aan op het letsel en op 5 tot 10 mm van de normale huid die het letsel omringt. Bedek het behandelde gebied gedurende 3 uur met een occlusief verband. Verwijder het verband, reinig het gebied met fysiologisch serum en stel het letsel daarna meteen bloot aan rood licht met een continu spectrum van 570-670 nm en een totale lichtdosis van 75 J/cm²..

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België