Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Melolin kp ster 5x 5cm 25 66030260

Melolin kp ster 5x 5cm 25 66030260
€ 3,64

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

MELOLIN is een sterk absorberend niet-verklevend kompres voor het beheer van weinig tot matig exsuderende wonden. Melolin is beschikbaar in een steriele en een niet-steriele versie.
MELOLIN bestaat uit drie lagen: Niet verklevende micro-geperforeerde wondcontactlaag Absorberende laag katoen/polyester Hydrofobe laag polyester Voordelen: Niet-verklevende micro-geperforeerde wondcontactlaag Zorgt voor een snelle afvoer van wondvocht waardoor het kompres minder vaak hoeft te worden vervangen. Beschermt het granulatieweefsel. Minimaliseert pijn bij verwijderen. Absorberend wondkussen Het wondkussen absorbeert wondvocht en bloed en beschermt tegen stoten. Hydrofobe laag Beschermt tegen het doorlaten van vocht en voorkomt zo vlekken in kleding en verlengt hiermee de draagtijd. Op maat te knippen MELOLIN is eenvoudig op maat te knippen en behoudt daarbij zijn vorm. Veilig in gebruik MELOLIN is inert en vermindert de kans op overgevoeligheid.
MELOLIN is in principe geschikt voor elk type licht tot matig exsuderende wond zoals: Schone en gehechte wonden Snij- en schaafwonden Kleine brandwonden