Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Melolin kp ster 5x 5cm 25 66030260
€ 3,64

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

MELOLIN is een sterk absorberend niet-verklevend kompres voor het beheer van weinig tot matig exsuderende wonden. Melolin is beschikbaar in een steriele en een niet-steriele versie.
MELOLIN bestaat uit drie lagen: Niet verklevende micro-geperforeerde wondcontactlaag Absorberende laag katoen/polyester Hydrofobe laag polyester Voordelen: Niet-verklevende micro-geperforeerde wondcontactlaag Zorgt voor een snelle afvoer van wondvocht waardoor het kompres minder vaak hoeft te worden vervangen. Beschermt het granulatieweefsel. Minimaliseert pijn bij verwijderen. Absorberend wondkussen Het wondkussen absorbeert wondvocht en bloed en beschermt tegen stoten. Hydrofobe laag Beschermt tegen het doorlaten van vocht en voorkomt zo vlekken in kleding en verlengt hiermee de draagtijd. Op maat te knippen MELOLIN is eenvoudig op maat te knippen en behoudt daarbij zijn vorm. Veilig in gebruik MELOLIN is inert en vermindert de kans op overgevoeligheid.
MELOLIN is in principe geschikt voor elk type licht tot matig exsuderende wond zoals: Schone en gehechte wonden Snij- en schaafwonden Kleine brandwonden