Tot -37% op uw favoriete Bad en Douche producten aan Gele Prijzen

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Magnesium Opti EG + Vitamine B6 tabletten 225mg 60st

Magnesium Opti EG + Vitamine B6 tabletten 225mg 60st
€ 26,99

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Magnesium Opti EG draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid tijdens perioden van stress en tot een normale werking van de spieren.

Magnesium Opti EG is een filmomhulde tablet die 225 mg magnesium, alsook vitamine B6 bevat. Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor de normale werking van ons metabolisme: het ondersteunt onze psychologische functie, onze spier- en zenuwfunctie en ons energiemetabolisme. Zowel magnesium als vitamine B6 dragen bij tot een goede werking van het zenuwstelsel en tot het verminderen van de vermoeidheid, vooral in perioden van stress. Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren. Ons lichaam is niet in staat zelf magnesium aan te maken en moet het uit onze voeding halen. Vaak leiden onze eetgewoonten echter tot onvoldoende inname van magnesium.

Zowel magnesium als vitamine B6 dragen bij tot een normale psychologische functie en tot het verminderen van de vermoeidheid. Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren, een normaal energiemetabolisme en een normale functie van het zenuwstelsel.

Magnesium Opti EG bevat magnesium onder de vorm van citraat, tauraat en glycerofosfaat, specifieke vormen van magnesium die goed verdragen worden in het maagdarmkanaal en een goede biologische beschikbaarheid (= een hoge opname door ons organisme) hebben.

Magnesium Opti EG bevat geen suiker, lactose en gluten.

Magnesium Opti EG is bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Personen met het grootste risico op een tekort aan magnesium zijn: personen met stress en/of vermoeidheid, sportbeoefenaars, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, jongeren in volle groei vanaf 12 jaar en ouderen.

Magnesium Opti EG kan gebruikt worden in perioden van een verhoogde behoefte aan magnesium, zoals tijdens de groeispurt, zwangerschap, een intense sportactiviteit, perioden van stress en vermoeidheid, enz…  

1 filmomhulde tablet Magnesium Opti EG per dag met een beetje water innemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd.
Samenstelling per filmomhulde tablet :Magnesium: 225mg (60% RI*)Vitamine B6: 0,7mg (50% RI*)*RI: Referentie-inname Volledige ingrediëntenlijst: Magnesiumcitraat; Vulstoffen: Microkristallijne cellulose (E460 (i)), Hydroxypropylmethylcellulose (E464), Calciumcarbonaat (E170), Hydroxypropylcellulose (E463); Magnesiumtauraat; Magnesiumglycerofosfaat; Antiklontermiddelen: Glyceryldibehenaat (E471), Siliciumdioxide (E551), Magnesiumstearaat (E470b), Calciumfosfaat (E341ii); Omhulling: Stearinezuur (E570); Bevochtigingsmiddel: Glycerine (E422); Pyridoxinehydrochloride (Vitamine B6). Magnesium Opti EG bevat geen suiker, lactose en gluten