Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Même Pen wimpers & wenkbrauwen 1st

Même Pen wimpers & wenkbrauwen 1st
€ 22,52

Op voorraad

1 GRATIS nagellak bij aankoop van 2 MEME-producten zolang de voorraad strekt
Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Een 2-in-1 stift dankzij de speciale vorm van zijn kern: 4 punten om de wenkbrauwen heel natuurlijk "haartje per haartje" bij te tekenen en de langste punt om de blik intenser te maken door hem langs de wimperrand te gebruiken als eyeliner. 

Een waterige formule met een moduleerbare intensiteit, af te stemmen op elke huidtint en elke kleur van haar/wenkbrauwen.

De pen laat de wenkbrauwen heel natuurlijk "haartje per haartje" hertekenen en vullen. Daarnaast krijgen de meest gevoelige ogen weer karakter en uitstraling door de bijkomende functie als eyeliner.

Een waterige formule met een moduleerbare intensiteit, af te stemmen op elke huidtint en elke kleur van haar/wenkbrauwen

Voor de wenkbrauwen: vóór het opmaken, op een schone en droge huid, het gekozen sjabloon positioneren en de kop, het bovenste punt van de boog en de staart van de wenkbrauw aanduiden met de langste punt van de stift. Het sjabloon wegnemen en met de 4 punten van de stift lichte streepjes van onder naar boven tekenen. Herhalen tot je de gewenste intensiteit hebt verkregen.

Voor de wimpers: met behulp van de langste punt voorzichtig een lijntje langs de wimperrand tekenen, zoals met een eyeliner, om de blik meer uitstraling te geven. Herhalen tot je de gewenste intensiteit hebt verkregen. 

Te verwijderen met lauw water, bij voorkeur met de reinigende zalf van MÊME.

Aqua (water), glycerin, caprylyl glycol, phenethyl alcohol, hydroxyacetophenone, sodium dehydroacetate, sodium benzoate, citric acid, CI 61570 (green 5), CI 16035 (red 40), CI 19140 (yellow 5)