Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Louis Widmer Oogmake-Up Reiniging Waterproof 100ml

Louis Widmer Oogmake-Up Reiniging Waterproof 100ml
€ 13,08

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 10
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

VOOR ELK HUIDTYPE Verwijdert waterproof make-up mild, maar doeltreffend Non oily Zonder kleurstof en parfum Squalaan, een plantaardige olie, verzorgt en beschermt Verbetert de vochtretentie in de huid Beschermt tegen huidirritaties Verzacht en verzorgt de huid Is ideaal voor mensen met gevoelige ogen en contactlenzen


Verwijdert oogmake-up mild, maar doeltreffend. Dankzij de zachte en aangename basis is deze lotion speciaal geschikt voor mensen met gevoelige ogen en voor mensen met contactlenzen.
Panthenol verbetert de vochtretentie, beschermt tegen irritaties en verzacht de gevoelige huid van de oogomtrek. Dit product is oftalmologisch getest op mensen met gevoelige ogen en met contactlenzen. Het bevat geen kleurstoffen en geen parfum.
De Oogmake-up Reiniging Waterproof is een tweefasig product dat waterproof en wateroplosbare make-up verwijdert.

Geschikt voor elk huidtype.

Doordrenk een wattenschijfje met de Oogmake-up Reiniging Waterproof en wrijf zachtjes over de oogleden en wimpers. Goed schudden voor gebruik. Om de gevoelige huid rond de ogen te verzorgen, raden wij aan 's ochtends de Oogomtrekgel te gebruiken en 's avonds de Oogomtrekcrème als intensieve antirimpelverzorging.
ZONDER PARFUM Ingredients: Aqua, Cyclopentasiloxane, Squalane, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, Panthenol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA, Polyepsilon-Lysine, Pantolactone. (FVN100170.0004)