🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Lierac Sebologie Concentraat Tegen Puistjes 15ml
€ 19,90

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:6
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

SEBOLOGIE CONCENTRAAT TEGEN PUISTJES Concentraat tegen puistjes Doelgerichte correctie van huidprobleempjes LOKALE BEHANDELING VAN PUISTJES EN LITTEKENS Het concentraat tegen puistjes is geïnspireerd op de esthetische zuiverende resurfacingtechniek*. Het resorbeert snel puistjes en littekens dankzij zijn zeer efficiënte bestanddelen als adstringerend zinkgluconaat, keratolytisch salicylzuur, geënt azelaïnezuur dat de bacterie die puistjes veroorzaakt afremt, en antiseptisch calaminepoeder. De actieve textuur in twee fasen (poeder en vloeistof) maximaliseert het synergetische effect van elk van de fasen. *De zuiverende resurfacing is een esthetische behandeling waarbij de huid geëxfolieerd en de celvernieuwing gestimuleerd wordt. De poriën worden grondig gereinigd, de huid is zuiverder.

De Laboratoria Lierac werden opgericht door een specialist in de esthetische geneeskunde. Sinds 1975 zijn ze een pionier in de correctie van leeftijdsgebonden huidaandoeningen van gezicht en lichaam. Sinds hun ontstaan stellen zij innovatie in dienst van de schoonheid van de vrouw door de recentste medische ontdekkingen toe te passen op dermocosmetica.

De specifieke gezichtsverzorgingen van de Laboratoria Lierac zijn doelgerichte corrigerende oplossingen voor specifieke esthetische problemen. Concentraat tegen puistjes 

- Tegen puistjes

- Correctie van huidprobleempjes

s Avonds een wattenstaafje tot in het poeder dopen en rechtstreeks aanbrengen op het te corrigeren huidprobleempje. De oogcontouren vermijden. Niet schudden.
Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur. Zinkgluconaat: gaat het glimmen en verwijde poriën tegen. Talgregulerend & adstringerend effect. Salicylzuur: gaat puistjes en littekens tegen. Reguleert de celvernieuwing (keratolytisch effect) Geënt azelaïnezuur: tegen puistjes. Blokkeert de bacterie verantwoordelijk voor de vorming van puistjes. Calaminepoeder: antiseptisch.