🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Lierac Lumilogie Dubbel Dag- & Nachtconcentraat 30ml
€ 58,15

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

LUMILOGIE DUBBEL DAG- & NACHTCONCENTRAAT Dubbel dag- & nachtconcentraat Corrigeert vlekken INTENSIEVE DAG- & NACHTBEHANDELING DIE DE 3 SOORTEN VLEKKEN 24U/24 AANPAKT: beginnende vlekken – zichtbare vlekken – hardnekkige vlekken Lumilogie is geïnspireerd op een combinatie van de esthetische Led- en peelingtechnieken. Het gamma biedt een specifieke oplossing voor vlekken in elk stadium van hun ontwikkeling. Dubbel concentraat samengesteld uit 2 unieke formules, een voor overdag en een voor 's nachts. Beide formules bevatten drie actieve bestanddelen om in te werken op de 3 soorten vlekken. Overdag worden ze aangevuld met een preventieve, verfraaiende, antioxiderende fluid. 's Nachts is het tijd voor het superactieve peelingeffect van de onmiddellijk gladmakende gel-balsem. De textuur met frisse bloemengeur maakt de teint onmiddellijk egaler en homogener.

Gebaseerd op gecombineerde esthetische Led- en peelingtechnieken

Viseert de 3 soorten vlekken: beginnende, zichtbare of blijvende vlekken.

Lierac Lumilogie Anti-Vlekken is een dubbel concentraatdag en nachtcorrectie van vlekken.

Lierac Lumilogie is een product met een hoog concentraat aan actieve bestanddelen, tweemaal drukken per gebruik is voldoende.

Voor vlekken: beginnende, zichtbare of blijvende vlekken

Het concentraat 's ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen. Wanneer u zont ook een zonneproduct met SPF van het gamma Sunissime gebruiken. Het nachtconcentraat 's avonds op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen.
Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur. Dag- & nachtformules: Hexyl R.: tegen opkomende vlekken. Remt de aanmaak van melanine af, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid. Waterlelie: werkt in op zichtbare vlekken. Vermindert de aanmaak van melanine en blokkeert zijn migratie naar het huidoppervlak. Extract van smalle weegbree: tegen hardnekkige vlekken. herstructureert het steunweefsel van de huid en bestrijdt zo de innesteling van melanine diep in de huid. Specifieke dagformule met preventief effect: Concentraat van 2 vitaminen (E en B3) Antioxiderend & verhelderend Specifieke nachtformule met peelingeffect: Concentraat van 7 hydroxizuren (glycol, salicyl, melk, pyruvine – uit witte bloemen, citroen, appel en wijnsteen). Activeert de celvernieuwing intensief om de melanine aan het huidoppervlak te verwijderen.