Selecteer :
Ik heb een voorschrift
Geneesmiddelen met voorschrift

Klimedix 1mg/2mg pi pharma filmomh tabl 84 pip

Geneesmiddelen met voorschrift
Klimedix 1mg/2mg pi pharma filmomh tabl 84 pip
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Klimedix is een hormoonsuppletietherapie (HST). Het bevat twee typen vrouwelijke hormonen: een oestrogeen en een progestageen. Klimedix is bedoeld voor vrouwen na de overgang die ten minste 1 jaar geen natuurlijke menstruatie meer hebben gehad. Klimedix wordt gebruikt voor: Verlichting van klachten na de overgang Tijdens de overgang neemt de hoeveelheid oestrogenen in het vrouwelijk lichaam sterk af. Hierdoor kunt u klachten krijgen als een warm gevoel in het gezicht, de hals en de borst ("opvliegers"). Klimedix verlicht deze klachten na de overgang. U krijgt Klimedix alleen voorgeschreven als uw klachten belangrijke beperkingen geven in het dagelijks functioneren. Ter voorkoming van botontkalking Na de overgang kunnen sommige vrouwen broze botten krijgen (osteoporose). Uw arts zal de verschillende behandelingen met u bespreken. Als u een verhoogd risico heeft op botbreuken als gevolg van botontkalking en andere middelen zijn voor u niet geschikt, dan kunt u Klimedix gebruiken om botontkalking na de overgang te voorkomen.
Neem elke dag een tablet in, bij voorkeur op hetzelfde tijdstip. Slik de tablet in zijn geheel door met een beetje water. U mag Klimedix innemen met of zonder voedsel. De strip bevat 28 tabletten. Naast elke tablet staat de dag van de week vermeld, waarop de tablet moet worden ingenomen. Als u bijvoorbeeld start met de behandeling op een woensdag, neem dan een tablet in waar 'woe/Me/Mi' naast staat. Volg de richting van de pijl op de verpakking totdat alle 28 tabletten zijn ingenomen. Start met de volgende kalenderverpakking op de dag nadat u klaar bent met uw huidige verpakking. Neem geen pauze tussen de verpakkingen. Aangezien elke tablet dezelfde samenstelling in werkzame bestanddelen heeft, is het niet erg als u zich eens vergist in de volgorde van inname van de tabletten. Het is echter aanbevolen de juiste volgorde aan te houden, voor een betere continuïteit.
- De werkzame stoffen in dit middel zijn 1 mg estradiol (als 1,03 mg estradiolhemihydraat) en 2 mg drospirenon in elke filmomhulde tablet. - De andere stoffen in dit middel zijn: Filmomhulling: Polyvinylalcohol, titaandioxide (E171), macrogol 3350, talk, sojalecithine. Tabletkern: Lactosemonohydraat, maïszetmeel, gepregelatiniseerd maïszetmeel, povidon K-25, magnesiumstearaat.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België