🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

iso-Betadine Dermicum 10% 125ml
€ 6,08

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Iso-Betadine is een preparaat om de huid en de slijmvliezen te ontsmetten. Het bevat jodium (in de vorm van polyvidonjodium). Dit is een antisepticum dat microben (bacteriën, virussen, schimmels) doodt en infecties voorkomt.

Iso-Betadine bevat polyvidone-jodium afgekort PVP-I en wordt ook wel een "breed spectrum ontsmettingsmiddel" genoemd omdat het alle microben doodt (bacteriën, schimmels, virussen).

Voor de preventie en behandeling van infecties van de huid en de slijmvliezen die worden veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen, meer bepaald:
- Preventie en behandeling van huidinfecties zoals furunkels, ontstekingen en roodheid, warmteuitslag, impetigo, acne, puistjes in de huidplooien, voetschimmel, herpes.
- Ontsmetting van wonden, doorligwonden en beenzweren.
- Behandeling van brandwonden.
- Ontsmetting van de huid voor een injectie, punctie of transfusie.
- Gespecialiseerde ontsmetting zoals spoeling van het buikvlies, ontsmetting van de urineblaas, voorbereiding van de huid voor een chirurgische ingreep.
De oplossing onverdund of (tot 25% of 50%) verdund met water aanbrengen op de huid of op de wonden, één of meerdere keren per dag.

Zie bijsluiter.

De werkzame stof in dit middel is polyvidonjodium. De andere stoffen in dit middel zijn: glycerol – laureth 9 – dinatriumfosfaatdihydraat – citroenzuur-monohydraat – natriumhydroxide – gezuiverd water – kaliumjodaat.