Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Herpatch serum tube 5ml + prevent stick 4,8g promo

Herpatch serum tube 5ml + prevent stick 4,8g promo
€ 11,91

Op voorraad

Max. aantal = 9
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Herpatch Serum voor koortsblaasjes is een vernieuwende en doeltreffende manier om de symptomen van koortsblaasjes makkelijk en snel te bestrijden. Met de gebruiksvriendelijke applicator brengt u Herpatch Serum voor koortsblaasjes rechtstreeks aan op en rond de koortsblaas. Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas. U merkt meteen het verschil. De film beschermt de huid tegen uitdrogen en maakt de koortsblaas zo goed als onzichtbaar. Zo valt het minder op, terwijl het ongemak dat u kan ervaren tijdens een uitbraak vermindert. De nieuwe formule van Herpatch Serum voor koortsblaasjes bevat actieve zuurstof, waarvan bewezen is dat deze het genezingsproces versnelt.

  • Herpatch Serum+ is een innovatieve en effectieve manier om de symptomen van koortsblaasjes gemakkelijk en snel te behandelen.

  • Dankzij de handige applicator kan Herpatch Serum+ gemakkelijk op de koortsblaas aangebracht worden.

  • Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas.

  • De actieve eigenschappen van het serum zullen het herstelproces van de huid bovendien versnellen en behandelt de symptomen van uw koortsblaas in elk stadium van de uitbraak.

  • De verbeterde formule van Herpatch Serum+ bevat actieve zuurstof die het genezingsproces nog versnelt.

1. Voor het gebruik, zorg ervoor dat uw handen schoon en droog zijn. 2. Was of spoel de koortsblaas en de omliggende huid. 3. Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid serum aan op de koortsblaas en een deel van de omliggende gezonde huid. Zorg dat alle wondjes goed bedekt zijn. 4. Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas. 5. U kan Herpatch Serum voor koortsblaasjes, indien nodig, elke 3 tot 4 uur opnieuw aanbrengen totdat de koortsblaas volledig genezen is. Indien nodig, kan de film worden verwijderd met lauw water. 6. Herpatch Serum voor koortsblaasjes kan in elk stadium van de uitbraak van koortsblaasjes gebruikt worden.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België