Tot -41% op uw favoriete Haarverzorging producten aan Gele Prijzen

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro scharnierende kniebrace 48579, aanpasbaar
€ 70,65

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Serieus letsel vraagt om de stevige ondersteuning van de FUTURO™ Scharnierende kniebrace. Door de flexibele scharnieren aan elke kant geeft deze atletische kniebrace u de stabiliteit die u nodig hebt om in de wedstrijd te blijven. Demping rond de knieschijf geeft verlichting voor uw blessure en de verstelbare banden zorgen voor optimale instelling van de compressie. Met de FUTURO™ Scharnierende kniebrace doet u gewoon wat u leuk vindt.
Dubbel scharnierende zijstabilisators voor stevige steun na letsel;Ideaal voor Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures zoals verstuiking en overbelasting, Mediale/laterale steun;HOOFDKENMERKEN:De aanspanbare riempjes zorgen voor ondersteuning op maat en een goede pasvorm;Bescherming en stabiliteit voor de knieschijf;Duurzame neopreenmix biedt een sterke ondersteuning, warmte en comfort;Gladde randen en langere lengte voor extra comfort;Dubbel scharnierende zijstabilisators voor stevige steun na letsel;Dubbel scharnierende zijstabilisators voor stevige steun na letsel;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals
Patella-aandoeningen, stabilisatie knie, mediale/laterale steun, stevige steun na matig/ernstig letsel
maak de riempjes vooraan los, open de riempjes en sluitingen achteraan. Plaats de breedste kant van de brace rond de dij en positioneer de patella-opening over de knieschuif. Maak de onderste sluiting vast aan de achterzijde, onderaan de knie, en bevestig vervolgens de bovenste sluiting. trek de riempjes door de gespen en maak vast voor bijkomende steun. Pas alle sluitingen aan totdat de brace stevig aanpast, zonder dat het comfort in het gedrang komt. verzeker er u van dat de zijscharnieren langs de middellijn van elke zijde van het been komen te liggen door de riempjes aan te spanne?
Aluminum, neoprene, nylon, polypropylene, POM, EVA

Anderen bekekenook