Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Futuro comfort lift elleboogsteun 76577, small
€ 15,86

In stock

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

De FUTURO™ Comfort Lift Elleboogsteun is de oplossing voor lichte ondersteuning. Deze comfortabele, elastische elleboogbrace is dun en flexibel voor natuurlijke bewegingsvrijheid en past onder kleding. Ademende eigenschappen houden je koel en het mouwontwerp is gemakkelijk aan en uit te trekken. Met de FUTURO™ Comfort Lift Elleboogsteun pakt u de activiteiten die u het leukst vindt weer op.
-Levert directe compressie voor pijnlijke ellebogen - Ideaal voor: Algemene steun bij activiteiten met een geringe impact -In vier richtingen rekbare stof houdt de elleboogsteun op zijn plaats - Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm - Ademend materiaal - - - - S - Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals - Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, pijnlijke of geblesseerde elleboog - Zowel links als rechts te dragen
Zacht en lichtgewicht, ademend materiaal met dubbele stretch voor draagcomfort de hele dag lang. Slank mouwontwerp volgt de natuurlijke vorm van de arm voor een optimale pasvorm en is discreet onder kleding.
  • Ontworpen voor dagdagelijks comfort met zachte, ademende, lichtgewicht materialen
  • Nylon, Polyester, Spandex.