🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Frontline Protect Spot on hond S 5-10kg pipet 3st
€ 29,62

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Doodt vlooien en voorkomt besmetting van de omgeving. Doodt & weert teken en vliegende insecten (muggen, zandvliegen, stalvliegen) en beschermt de hond tegen vector overdraagbare aandoeningen vanaf 2 dagen na start van de behandeling.
Voor honden
Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Niet gebruiken bij katten of konijnen; Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren in de oorspronkelijke blister. Niet bewaren boven 25°C. Dit diergeneesmiddel niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum vermeld op de buitenverpakking na EXP. De uiterste gebruiksdatum verwijst naar de laatste dag van de maand. Niet aanbevolen bij honden jonger dan 8 weken of bij honden die minder dan 2 kg wegen.

 Het diergeneesmiddel dient toegediend te worden op twee onbereikbare plaatsen, zodat de hond niet kan likken aan de toedieningsplaats. Deze plaatsen bevinden zich bij de basis van de nek voor de schouderbladen en het midden van de nek tussen de schedelbasis en de schouderbladen.

Verwijder de blisterkaart uit de verpakking een haal er één blister af. Verwijder de pipet door met een

schaar langs de stippellijn te knippen of af te scheuren, na vouwen van de gemarkeerde hoek. Houd de pipet rechtop, weg van het gezicht en lichaam en knip de punt van de pipet af met een schaar. Spreid het haar op de rug van de hond, tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid. Druk op de pipet en dien ongeveer de helft van de inhoud toe halverwege de nek, tussen de schedelbasis en de schouderbladen. Herhaal de toediening aan de basis van de nek vóór de schouderbladen om de pipet te legen. Voor het beste resultaat dient ervoor gezorgd te worden dat het diergeneesmiddel toegediend wordt op de huid in plaats van oppervlakkig op het haar.

Fipronil, perméthrine, butylhydroxytoluène