🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Forte Pharma Forte Rub Keeltabletten citroen 24tabl
€ 8,03

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

FORTERUB Keeltabletten Citroen FORTÉRUB zuigtabletten, een natuurlijke oplossing verrijkt met vitamine C, om te helpen de keel te verzachten. De formule van Fortérub Keeltabletten combineert: HONING : voor zijn verzachtende werking, en voor de lekkere smaak van de tabletten PROPOLIS : gekend voor zijn werking als " natuurlijk schild " en gebruikt door bijen om de korf te beschermen tegen externe aanvallen door bijvoorbeeld bacteriële ziektekiemen In combinatie met vitamine C en eucalyptus aroma, maken deze actieve ingrediënten van Fortérub zuigtabletten een natuurlijk alternatief om de keel te verlichten ! ACTIEVE BESTANDDELEN De keeltabletten FORTERUB werden ontwikkeld met 2 producten uit de bijenkorf : Propolis en Honing gecombineerd met etherische olie van eucalyptus en vitamine C. Ingrediënten Voor 3 tabl/dag Honing 180 mg Propolis 105 mg Vitamine C 30 mg EO Eucalyptus 7,5 mg Ingrediënten Fortérub Citroen (voor 3 tabletten): Zoetstoffen (isomalt, maltitol), honing van tamme kastanje (180 mg), propolisextract (105 mg), vitamine C (L-ascorbinezuur), citroenaroma, aroma eucalyptus. GEBRUIKSAANWIJZING Langzaam laten smelten in de mond, niet kauwen. 1 à 3 zuigtabletten per dag, verspreid over de dag. Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, of kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Overmatig gebruik kan laxatieve effecten met zich meebrengen. Afgeraden voor personen die allergisch zijn aan bijenproducten.
De formule van Fortérub Keeltabletten combineert: HONING : voor zijn verzachtende werking, en voor de lekkere smaak van de tabletten PROPOLIS : gekend voor zijn werking als " natuurlijk schild " en gebruikt door bijen om de korf te beschermen tegen externe aanvallen door bijvoorbeeld bacteriële ziektekiemen In combinatie met vitamine C en eucalyptus aroma, maken deze actieve ingrediënten van Fortérub zuigtabletten een natuurlijk alternatief om de keel te verlichten !
FORTÉRUB zuigtabletten, een natuurlijke oplossing verrijkt met vitamine C, om te helpen de keel te verzachten.
Langzaam laten smelten in de mond, niet kauwen. 1 à 3 zuigtabletten per dag, verspreid over de dag.
Ingrediënten Fortérub Citroen (voor 3 tabletten): Zoetstoffen (isomalt, maltitol), honing van tamme kastanje (180 mg), propolisextract (105 mg), vitamine C (L-ascorbinezuur), citroenaroma, aroma eucalyptus.