🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Eucerin Sun Sensitive Protect SPF 30 Dry Touch Mist Transparent 200ml
€ 14,96
Price reduced from € 23,23 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Mist voor het lichaam met zeer hoge beschermingsgraad voor gevoelige huid. Een lichte, transparante tegen de zon beschermende mist die een superieure bescherming biedt voor gevoelige en zelfs acnegevoelige huid. De mist heeft een ultralichte, transparante textuur die snel absorbeert en een verfrissend effect geeft.

Niet-vettig, plakt niet, absorbeert onmiddellijk, waterbestendige, gemakkelijk aan te brengen sproeiformule, Ultralichte textuur SPF30.

Extern gebruik. Geschikt voor de gevoelige huid (vettige huid met combinatiehuid). Breng aan op het lichaam.

Goed schudden voor gebruik. Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en vaak opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen met een handdoek en zweten om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Niet direct op het gezicht spuiten / inademen vermijden.
Als er onvoldoende zonnebescherming wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect aanzienlijk. Niet te lang in de zon blijven, ook niet bij gebruik van een zonnebescherming omdat zelfs een hoge SPF-graad geen 100% bescherming biedt. Te lange blootstelling aan de zon vorm een ernstige bedreiging voor de gezondheid.

Houd baby's en jonge kinderen uit direct zonlicht. Volledig laten intrekken en direct contact met textiel en harde oppervlakken vermijden om vlekken te voorkomen.
Blijf tijdens en na het aanbrengen uit de buurt van alle ontstekingsbronnen omdat de aerosolverpakking licht ontvlambaar is. Lees de verpakking voor verdere instructies.

Alcohol Denat; Butane; Isobutane; Propane; C12-15 Alkyl Benzoate; Homosalate; Octocrylene; Butyl Methoxydibenzoylmethane; Ethylhexyl Salicylate; Cyclomethicone; Glycerine; Glycyrrhiza Inflata Root Extract; Tocopherol; Acrylates-Octylacrylamide-Copolymer; Aqua; Benzoic Acid; Parfum