Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Epitact voetzoolkussen 42-45 1 paar

Epitact voetzoolkussen 42-45 1 paar
€ 33,84

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Om de slijtage van het voetzoolkussen te overbruggen, heeft EPITACT® een siliconengel ontwikkeld die de druk verdeelt, een echte vervanging van het voetzoolkussen: Epithelium 26®. Het werd geïntegreerd in een voetzoolkussentje zodat het discreet in elke schoen kan gedragen worden.

  • Tegen pijn in de voetzolen en eeltknobbels.

Epithelium 26® onder de voorvoet is het ideale materiaal om de belasting te verdelen en zo de druk van de voetholte. Zijn aanwezigheid in de kussentjes geeft u een echt comfortabel gevoel. De voetzoolkussentjes blijven heel goed onder de voet zitten. Ze zijn discreet, dun en u kunt ze in uw schoenen dragen. Ze zijn zeer comfortabel dankzij het gekozen materiaal (zacht, evacuatie van zweet). De kussentjes kunnen in de wasmachine op 40 °C gewassen worden. Ze blijven lang meegaan. Verkocht per paar. Verkrijgbaar in 3 maten.
GEBRUIKSADVIES • Draag op de huid aan de 2 voeten. • Het bedrukte gedeelte van de stof moet in contact zijn met de voetzool. Niet omdraaien. • Glijd de voet in het kussentjes, plaats het bevestigingslipje tussen de grote teen en de tweede teen. • Voor een optimale bevestiging niet met blote voeten dragen maar met een kous, panty of sokken er over heen. ONDERHOUD • In de machine wassen op 40° C, in het bijbehorende wasnet of op de hand (zonder wrijven). • Aan de lucht laten drogen. Niet strijken. Hoe kiest u uw maat ? Verkrijgbaar in 3 maten: S, M, L S = maat 36-38 M = maat 39- 41 L = maat 42-45
SAMENSTELLING: 80 % siliconen, 20 % polyamide/elasthaan weefsel.

Anderen bekekenook