Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Epitact Corrigerende orthese Hallux Valgus large 1st

Epitact Corrigerende orthese Hallux Valgus large 1st
€ 38,33

Op voorraad

Max. aantal = 1
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Vertraagt, corrigeert en beperkt de vervorming van de hallux valgus. Deze correctieve orthese verlicht eveneens de gewrichtspijn. De Hallux Valgus (Knobbel) is de benaming voor pijn en scheefgroei van de grote teen.

De correctieve orthese kan in alle soorten schoenen worden gebruikt, heeft een soepel en uiterst dun, gepatenteerd ontwerp en is voorzien van de EPITHELIUM FLEX-technologie. In tegenstelling tot stijve ortheses heeft de werking van dit model betrekking op alle factoren die de deformatie verergeren.

Gepantendeerde orthese met epithelium kussentje

Waszakje meegeleverd. Wasbaar en herbruikbaar

Soepel et uiterst dun. Past gemakkelijk in elke schoen

S: 36 - 38

M: 39 - 41
L: 42 - 45

Hebt u een "knobbel" aan de voeten? Of u er nu pijn door hebt of niet, verwaarloos de gevolgen niet: hij moet zo snel mogelijk behandeld worden om de negatieve gevolgen op de andere gewrichten en in het bijzonder op de knie te beperken. Dit is wat de Corrigerende Orthese van de hallux valgus doet door de grote teen te ontspannen! In tegenstelling tot een klassieke hallux valgus orthese, wordt ze overdag gebruikt. Resultaat: een betere steun en een verlichting van de pijn door de hallux valgus als u al pijn hebt. Deze orthese kan als behandeling gebruikt worden, maar ook preventief om de evolutie van de hallux valgus te beperken dankzij de correctie van de as van de grote teen.

Ga eerst na of de grote teen nog met de hand zijwaarts bewogen kan worden. Als dat niet het geval is, deze correctieve orthese niet gebruiken.  Gebruik dit product niet ʻs nachts. De orthese kan zowel aan de linker- als de rechtervoet gedragen worden.

Schuif de middelvoet in de voetband. Doe vervolgens het kapje over de grote teen. Het Epithelium-flex moet achter de knobbel geplaatst worden. Probeer de eerste dag niet de grote teen te corrigeren. Breng gedurende 10 dagen, de grote teen steeds verder terug naar de juiste stand door de orthese naar achteren te trekken. Voor een optimaal resultaat moet de orthese iedere dag gedragen worden.

Wasbaar in de wasmachine op 40°C in de bijgeleverde waszak of met de hand wassen (niet wrijven). Op natuurlijke wijze laten drogen. Niet strijken.

Samenstelling: 58 % silicone, 42 % polyamide/elasthaan.