Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Epitact correctieve orthese hallux valgus l 0523be

Epitact correctieve orthese hallux valgus l 0523be
€ 39,34

Op voorraad

Max. aantal = 11
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

CORRIGERENDE ORTHESE HALLUX VALGUS VOOR OVERDAG Door de Corrigerende EPITACT® Orthese dagelijks te dragen, wordt de Hallux valgus gecorrigeerd en ontwikkelt hij zich niet verder. Bovendien wordt de gewrichtspijn verlicht.

Gepantendeerde orthese met epithelium kussentje

Waszakje meegeleverd. Wasbaar en herbruikbaar

Soepel et uiterst dun. Past gemakkelijk in elke schoen

S: 36 - 38

M: 39 - 41
L: 42 - 45

Hebt u een "knobbel" aan de voeten? Of u er nu pijn door hebt of niet, verwaarloos de gevolgen niet: hij moet zo snel mogelijk behandeld worden om de negatieve gevolgen op de andere gewrichten en in het bijzonder op de knie te beperken. Dit is wat de Corrigerende Orthese van de hallux valgus doet door de grote teen te ontspannen! In tegenstelling tot een klassieke hallux valgus orthese, wordt ze overdag gebruikt. Resultaat: een betere steun en een verlichting van de pijn door de hallux valgus als u al pijn hebt. Deze orthese kan als behandeling gebruikt worden, maar ook preventief om de evolutie van de hallux valgus te beperken dankzij de correctie van de as van de grote teen.
GEBRUIKSAANWIJZING Ga eerst na of de grote teen nog met de hand zijwaarts bewogen kan worden. Als dat niet het geval is, deze correctieve orthese niet gebruiken. Gebruik dit product niet ʻs nachts. De orthese kan zowel aan de linker- als de rechtervoet gedragen worden. AANBRENGEN : Schuif de middelvoet in de voetband. Doe vervolgens het kapje over de grote teen. Het Epithelium-flexTM moet achter de knobbel geplaatst worden. INSTELLEN: Probeer de eerste dag niet de grote teen te corrigeren. Breng gedurende 10 dagen, de grote teen steeds verder terug naar de juiste stand door de orthese naar achteren te trekken. Voor een optimaal resultaat moet de orthese iedere dag gedragen worden. ONDERHOUD • Wasbaar in de wasmachine op 40°C in de bijgeleverde waszak of met de hand wassen (niet wrijven). • Op natuurlijke wijze laten drogen. Niet strijken.
Samenstelling: 58 % silicone, 42 % polyamide/elasthaan.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België