Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Dodie Reinigingsdoekjes met water 50st

Dodie Reinigingsdoekjes met water 50st
€ 2,56
€ 6,75

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Reinigingsdoekjes Dodie met water zorgen voor een zachte reiniging van het gezicht, lichaam en stoel van uw baby. Ze zijn ontworpen om voorzichtig voor de huid van uw baby te zorgen.

Dodie waterreinigingsdoekjes worden in Frankrijk gemaakt van vezels van plantaardige oorsprong. Ze zijn speciaal ontworpen voor het zacht reinigen van het gezicht, lichaam en stoel van uw baby. Ze bestaan uit slechts 4 ingrediënten, waaronder 99% water, geurvrij en hypoallergeen, en laten de huid schoon en soepel achter.


Deze doekjes zijn bijzonder geschikt voor de gevoelige huid van peuters, ze zijn zacht voor de ogen en zijn getest onder dermatologische controle om te kalmeren en te beschermen tegen irritatie. Bovendien zijn ze OK compost Home gecertificeerd, wat betekent dat ze thuis composteerbaar zijn in uw tuin of keukencompost, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke aanpak.

Ontworpen voor zachte reiniging, zijn Dodie Water Cleansing Wipes perfect voor het gezicht, lichaam en stoel van je baby.

Volg deze belangrijke instructies wanneer u Dodie Water Cleansing Wipes gebruikt: zorg ervoor dat u het kleeflipje na gebruik goed verplaatst, pas ze alleen toe op een gezonde huid, houd ze buiten het bereik van kinderen, vermijd het ooggebied, gebruik ze alleen voor externe doeleinden, gebruik ze niet voorbarig en zeer voorbarig, en gooi ze niet in het toilet of in het wild.

Aqua (water), sodium levulinate, sodium benzoate, citric acid

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België